Luisterkind-lichtje

Luna van 4 jaar vertelt haar papa en mama dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over haar fysieke ontwikkeling én dat haar ouders wel wat vaker een voorbeeld aan Luna mogen nemen.

Grote mensen hoeven zich niet zo druk te maken hoor Anke. Als je alles snel en gehaast doet gaat het echt niet sneller dan wanneer je de dingen rustig één voor één doet. Wanneer je de dingen in alle rust doet, kun je er ook meer van genieten. En… misschien nog wel het belangrijkste; alles gebeurt en ontstaat op het juiste moment. Daarom hoeven papa en mama zich ook geen zorgen te maken om mijn fysieke ontwikkeling. Ik kom er wel hoor. Ik doe het gewoon rustig aan; één voor één. Stap voor stap. Ik voel al zoveel haast en druk in de wereld. Ik probeer daar voor mezelf niet in mee te gaan door de rust te blijven bewaren in m’n eigen lijfje. Dus geen zorgen om mij. Wil je aan papa en mama vragen of ze wat vaker mij als voorbeeld nemen? Gewoon lekker rustig aan. We zijn toch nooit klaar met alles wat we moeten en willen doen. Dus waarom dan zo haasten?

Als Luisterkindwerker stemt Anke op zielsniveau af op kinderen en volwassenen. Wil jij ook graag op zielsniveau jouw vragen van jezelf of van jouw kind beantwoord hebben? Lees dan op deze pagina meer over het laten maken van een Luisterkindafstemming door Anke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *