Luisterkind-lichtje

Jelle van 15 jaar ervaart veel spanning in zijn lichaam. Het uit zich in hoofdpijn en buikpijn en hij is snel prikkelbaar. Hij weet het zelf zo mooi te vertellen in een Luisterkindafstemming wat er in hem omgaat. en waar de spanning vandaan komt. Tijdens de Luisterkindafstemming lukt het Jelle om de spanning los te laten.

“Er verandert zoveel in m’n leven op dit moment Anke. Soms probeer ik krampachtig alles vast te houden. Te houden zoals het is. Alsof ik alle bladeren en takken probeer vast te houden, terwijl het ontzettend hard stormt en ik hoe dan ook toe zal moeten geven aan het loslaten van de bladeren en de takken. Wat ik ook doe, hoe krampachtig ik het ook vast zal blijven houden, de storm in mijn leven is toch sterker dan mijn eigen wil. Misschien is het beter toe te geven aan de storm en alles weg te laten waaien wat niet meer bij me hoort. M’n vriendinnetje die verliefd is geworden op een andere jongen, een paar vrienden die er voor kiezen een andere kant op te gaan dan dat ik wil. Het voelt zo spannend Anke om hen allemaal los te laten. Zo meteen ben ik zo’n kale boom, zonder bladeren…” Even is Jelle stil. Hij snikt. Dan kijkt hij mij met betraande ogen aan. “Maar dan is er wel ruimte voor nieuwe bloesem in de lente, toch Anke?”

Ik knik en geef hem een knipoog. “Juist Jelle, laat het maar even stormen. Dat mag best. Het zal wel even kaal voelen hoor. Maar geef het maar de ruimte. Dan komen die nieuwe knopjes met prachtige bloesems vanzelf weer.” Jelle zucht. Ik zie de spanning en verkramping uit zijn lichaam verdwijnen.”Ja, ik laat het maar even flink waaien dan in m’n leven. Ruimte voor mezelf en nieuwe bloesems”. 

Als Luisterkindwerker stemt Anke op zielsniveau af op kinderen en volwassenen. Wil jij ook graag op zielsniveau jouw vragen van jezelf of van jouw kind beantwoord hebben? Lees dan op deze pagina meer over het laten maken van een Luisterkindafstemming door Anke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *