Mijn ogen schieten vol met tranen…

Het is woensdagavond 24 oktober. Half acht. Robert heeft zojuist de mensen verwelkomd en het eerste gedicht ‘Engel op gymschoenen’ wordt door hem uitgesproken. Een aantal mensen hoor ik een diepe zucht slaken na de laatste woorden ‘Engelen op gymschoenen, wat jullie doen heeft zoveel waarde. Engelen op gymschoenen, samen brengen wij de hemel op aarde.’  Het is muisstil. Ik ga op mijn kruk zitten en kijk de ruimte in. De stilte wil ik eigenlijk niet verbreken. Mijn ogen schieten vol tranen. Want daar, in die ruimte, zitten 46 paar ogen mij verwachtingsvol aan te kijken. 46 bijzondere mensen; mannen en vrouwen; jong en oud. En allemaal staan ze open om ons verhaal, over contact op zielsniveau, te horen.

Nog voordat ik een woord gezegd heb, voel ik me zo dankbaar, zo geraakt omdat al deze mensen weten en voelen dat er meer is dan ons fysieke lichaam en ons mentale denken. Als we er voor open staan en er voor kiezen kunnen we op een veel diepere laag contact hebben met elkaar: Contact op zielsniveau.

Dank jullie wel allemaal dat jullie er waren.

Onder de geintereseeerden heb ik 5 mini-Luisterkindafstemmingen verloot.

Carmen, Maria, Maisie-Joan, Loes en Mariska, gefeliciteerd! Jullie hebben de mini-afstemming gewonnen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *