Een droom… een wens… een kinderwens… een kindje

Hoe puur is de liefde die vaders en moeders voelen voor hun kindje?

En hoe puur is de liefde die je kan voelen voor een kindje dat (nog) niet bij jou/jullie is?

Veel vrouwen en mannen voelen verdriet, pijn of frustratie omdat ze zo graag een kindje zouden willen krijgen, maar het om welke reden dan ook niet kan of niet lukt. Het is mogelijk dat er op energetisch niveau een blokkade zit, waardoor het tot nu toe niet mogelijk was om de kinderwens in vervulling te laten gaan.

Zaterdag 27 oktober mocht ik de module Kinderwens volgen als Luisterkindwerker. Een liefdevolle dag waarbij ik op verschillende mensen mocht afstemmen. Een reactie van één van de vrouwen waar ik die dag op afstemde:

Anke heeft een luisterkindafstemming gedaan, gericht op mijn kinderwens. Ik heb vooraf wat vragen opgesteld die belangrijk voor mij zijn, in deze fase van mijn leven. Ze stuurde de afstemming na een paar dagen naar mij toe. Ik vond het prachtig om te lezen, het heeft me diep geraakt. Heel bijzonder om te voelen dat het allemaal klopt. Het voelt alsof alles dan op z’n plek valt. Ze heeft contact gelegd met twee zieltjes waar ik op energetisch niveau mee verbonden ben en ik heb antwoord gekregen op de vraag wat ik zelf kan doen om mijn wens in vervulling te laten gaan. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en het geeft me richting en veel rust. Anke is een warme, liefdevolle vrouw met een zuivere waarneming. Ik kan het iedereen aanraden.
Ilse, Rotterdam.
Ik voel me heel dankbaar en blij dat ik vanaf nu ook mensen met een kinderwens op energetisch niveau kan gaan helpen door middel van een Luisterkindafstemming. Zodat een droom… een wens… een kinderwens…. uit mag groeien naar een kindje vanuit pure liefde.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *