Hartenwensen zijn er om samen te werken.

Dirk (29 jaar) heeft een grote kinderwens. Maar hij lijkt niet de juiste vrouw tegen te komen om een toekomst mee op te bouwen en samen een kindje mee te mogen krijgen.

Jouw wens om een kindje te krijgen is heel groot Dirk. Een echte hartenwens. Zo graag wil je de juiste vrouw tegen komen om samen met haar een kindje te krijgen. Maar toch zit er nog iets in de weg; een andere hartenwens. Een wens die op dit moment nóg groter is dan jouw kinderwens. Jouw wens om te groeien als man door rond te trekken door Europa. Echt Dirk, deze wens mag eerst in vervulling gaan. Door dat wat je ziet in je omgeving; al je vrienden en kennissen die nu wél gaan samenwonen en zwanger raken, voel je tijdsdruk en heb je het gevoel dat je nú toch ook echt een geschikte vrouw tegen moet komen. Maar de ene hartenwens kan niet in vervulling gaan als er nog een andere hartenwens voor zit Dirk. Volg je gevoel en trek Europa in. Dat is jouw weg om uiteindelijk jouw kinderwens óók in vervulling te laten gaan. Hartenwensen zijn er niet om elkaar tegen te werken. Ze zijn er om samen te werken.

Als Luisterkindwerker maakt Anke, naast algemene afstemmingen, ook specifieke afstemmingen voor mannen en vrouwen met een kinderwens. Wil jij ook graag op zielsniveau jouw vragen van jezelf beantwoord hebben? Lees dan op deze pagina meer over het laten maken van een Luisterkindafstemming door Anke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *