Access bars behandeling

Access bars behandeling

Individuele sessie

Bij een Access bars behandeling ontvang je heling en ontspanning.
Wil jij een diepgaande, effectieve heling zonder de verhalen of zwaarte in te hoeven?
Heb jij behoefte om gepieker en zorgen los te laten en diepe ontspanning te ervaren?

‘Access Bars’ heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer.

Er zijn 32 punten op je hoofd die corresponderen met bepaalde thema’s zoals geld, verdriet en heling. Als ze zachtjes worden aangeraakt laat je de belemmerende gedachten en emoties los die je beperken in moeiteloos en gemakkelijk kunnen ontvangen. Meer informatie over de oprichters en organisatie achter een access bars sessie: Access consciousness.

Het helpt je om vanuit jouw eigen kracht en liefde in het leven te staan en vanuit jouw eigen kern keuzes te maken in het leven die bij jou passen. De sessie zelf werkt bovendien diep ontspannend.

Achtergrond als healer

Als healer heeft Robert meer dan 100 mensen mogen begeleiden via onder andere thetahealing, reconnective healing en merkabahealing. Je kunt bij hem ook terecht voor een huisreiniging, healing met Pleiadische gidsen en coaching. Robert is bovendien zeer thuis in non-dualiteit en de cursus in wonderen. Neem voor meer informatie gerust contact op om te overleggen. 
 
Wil je deze effectieve healing methode zelf leren? Robert geeft geregeld opleidingsdagen waarin je veel ’tools’ aangereikt krijgt om het leven zo ontzettend veel leuker en makkelijker te maken. Bovendien leer je dus deze Access bars behandeling te geven aan anderen. Meer informatie: Access Bars Class

Investering

Access bars sessie: € 120,-. Duur van een sessie: ongeveer 1,5 uur.

Contact

Vul het contactformulier in of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak: robert@voordeliefdegeboren.nl