ACCESS BARS OPLEIDING

Praktische informatie eerst volgende Access Bars Opleiding (1 daagse Access Bars Class) 

Datum: Woensdag 16 februari 2022
Tijd: 9.00 – 17.00uur
Plaats: Zeist
Adres: Volgt na aanmelding
Prijs: € 300,-*
Voor mensen die een Access Bars Class herhalen € 150,-
Tieners van 16 of 17 jaar € 150,-
Voor kinderen tot 16 jaar gratis als ze worden vergezeld door een betalende volwassene.
*Dit zijn vaste, vastgelegde prijzen wereldwijd voor Access Bars Classes.

AANMELDEN:
Meld je direct aan om jouw leven weer in eigen hand te nemen, te ontdekken hoe makkelijk ontspannen is, om overal in je eigen energie te blijven en niet meer negatief laat beïnvloeden door anderen of situaties buiten je én je kan anderen hier vervolgens ook gemakkelijk in helpen…

Mail naar Robert@voordeliefdegeboren.nl.
Vul het contactformulier in.
Bel naar 0613689940.

Over de Access Bars Opleiding

De organisatie ‘Access Consiousness’ biedt diverse workshops aan waarbij de eerste workshop de Access Bars Class® is. De werking van een Access Bars Sessie is te vergelijken met een computer: 

Alle oude programma’s en bestanden die je niet meer nodig hebt worden verwijderd, waardoor er meer ruimte ontstaat om vanuit ontspanning jezelf te zijn en meer uit het leven te halen. Het is een kwestie van het indrukken van de delete-knop.

De bars zijn 32 punten op je hoofd. Elk punt correspondeert met bepaalde thema’s en bijbehorende belemmerende overtuigingen. Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

  • Het lukt mij toch nooit.
  • Ik ben het niet waard om geld te ontvangen.
  • Ik ben niet goed genoeg.

Als de 32 punten zachtjes worden aangeraakt, laat je moeiteloos en gemakkelijk alles dat ervoor zorgt dat je niet kunt ontvangen, los. Het zorgt voor ontspanning in je lichaam en voor ruimte in jezelf. Meer informatie over een losse acces bars sessie? Meer informatie: Access bars sessie.  

Wetenschappelijk onderzoek en het loslaten van oude overtuigingen

Uit wetenschappelijk onderzoek, verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, blijkt dat een Access Bars Sessie een heilzame werking heeft. Er vindt tijdens een behandeling een energiestroom plaats, die te vergelijken is met het aanraken van de polen van een batterij. Alles wat je onbewust hebt vastgezet in jezelf en is opgeslagen in je lichaam wordt verwijderd. Het gaat daarbij om belemmerende overtuigingen die je niet meer dienen, een negatief zelfbeeld of alles wat jou beperkt om van het leven te genieten en vol vertrouwen in het leven te staan. Het is daarbij niet nodig dat jij zelf bewust bent van je verdriet, boosheid of wat dan ook. Het loslaten gebeurt automatisch door het aanraken van de 32 punten op het hoofd.

Over Access Consciousness

Access Consciousness is de organisatie die verschillende workshops heeft ontwikkeld en aanbiedt door heel de wereld. In het Nederlands betekent het Toegang tot Bewustzijn en het gaat om ‘tools’ en technieken die je helpen om toegang te hebben tot een ruimer bewustzijn. De oprichters, Gary Douglas en Dain Heer hebben de intentie om mensen bewuster te maken en meer toegang te geven tot zichzelf. Ze willen mensen inspireren om zich te openen dat ze meer weten dan ze beseffen. Meer informatie: Access Consciousness

Access Bars Opleiding – wat houdt het in?

Je leert op deze dag een Access Bars Sessie geven én praktische ’tools’.

Je kan hiermee onwijs veel betekenen voor volwassenen en kinderen. Zowel als aanvulling in je praktijk als privé voor familie en vrienden. Een Access Bars Sessie zorgt voor diepe ontspanning en creëert ruimte in jezelf. Je laat eenvoudig belemmerende overtuigingen, emoties en eventuele trauma’s los. Hierdoor zal je meer vanuit je ware natuur gaan leven.

Meer informatie over een Access Bars Sessie staat op: Access Bars Sessie.

  • Je leert de 32 bars punten op het hoofd;
  • je geeft én ontvangt 2 keer een Access Bars Sessie;
  • je krijgt een korte film te zien met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de rondleggers van Access Consciousness®;
  • je leert de krachtige Clearing Statement, één van de vele ‘tools’;
  • je ontvangt een complete handleiding;
  • je ontvangt een geplastificeerde kaart met alle Bars punten;
  • na afronding van de dag ontvang je een certificaat en mag je jezelf een gecertificeerd Access Bars Practitioner noemen.

Na deze Access Bars Class mag je officieel anderen een Access Bars Sessie geven. Je bent gekwalificeerd om de Bars in je praktijk toe te passen. Ik ben Access Bars Facilitator, wat betekent dat ik gecertificeerd ben om individuele Access Bars Sessies en de Access Bars Class te geven.

De basisvisie van Access Consciousness over dat we oneindige, scheppende wezens zijn, sluit aan bij hoe ik in het leven sta. De diverse ‘tools’ geven me praktische handvatten in het dagelijks leven. Ik merk dat het me veel brengt op veel verschillende vlakken in mijn leven. Daarom ben ik dankbaar en enthousiast dat ik het zelf toepas en anderen er in mag begeleiden. Ik kijk er naar uit om deze waardevolle dag met je te delen.

AANMELDEN:
Meld je direct aan om jouw leven weer in eigen hand te nemen, te ontdekken hoe makkelijk ontspannen is, om overal in je eigen energie te blijven en niet meer negatief laat beïnvloeden door anderen of situaties buiten je én je kan anderen hier vervolgens ook gemakkelijk in helpen…

Mail naar Robert@voordeliefdegeboren.nl.
Vul het contactformulier in.
Bel naar 0613689940.

Heb je een Access Bars bij mij gevolgd?

Access Bars Class – 1 daagse opleiding / workshop

Log dan hier in voor meer inspiratie, video’s, tools en meditaties:
Inloggen voor meer

De Clearing statement

‘Good and bad, wright and wrong, poc and pod, all 9, shorts, boys and beyonds.’ Dit is de clearing statement van Access Consiousness. Je leert hem in een Access Bars Class. Clear en heal alles wat je in de weg zit op welk thema dan ook! 

Youtube Video