AGENDA

Transformatie Retreate 

Dinsdag en woensdag 1 en 2 november / Bilthoven / 10.00 – 16.00uur /  €240,-

Ontdek jezelf, maak je vrij van oude ‘shit’, van patronen en leer hoe je voortaan jezelf beter kan ondersteunen in het dagelijkse leven. Wil jij effectief omgaan met emoties en pijn op je werk en in je relaties zodat jij voortaan met vertrouwen  voor jezelf kan zorgen en dat kan uitstralen? Wil jij kennismaken met ‘divine living’ en de hoogste flow in jouw leven gaan volgen met dus het grootste resultaat? 

Bel me of mail me dan om te kijken wat dit jou nog meer kan opleveren en of het goede een match is. Je kan je direct opgeven via 0613689940 of via info@voordeliefdegeboren.nl.

4

Opstellingen workshop

Zondag 12 februari / Bilthoven / 13.00 – 17.00uur /  €80,-

Ervaar de kracht en heling van opstellen.

Thema: Zielsopstellingen.

Bij de Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema heb ik in de opleiding ervaren hoe krachtig en eenvoudig Familieopstellingen werken. Ik begeleid je met behulp van mijn heldere waarnemen vanuit lichtheid en diepte zodat je weer op jouw plek kan staan in het systeem. Daaruit volgt meer geluk, flow, succes in alle facetten van het leven. De problemen en blokkades vanuit het vooroudersysteem worden rechtgezet. Eer je verleden en neem er verantwoordelijkheid voor door het aan het licht te brengen in een veilige setting. Elke opstelling verandert je toekomst in positief opzicht. 

We werken met meerdere, korte opstellingen, dus iedereen komt persoonlijk aan de beurt om zijn of haar eigen vraag in te brengen. 

Meer informatie over wat systemische- en familieopstellingen voor jou kunnen betekenen: Opstellingen

Bel me of mail me om te kijken wat dit jou kan opleveren. En geef je op via 0613689940 of via robert@voordeliefdegeboren.nl. 

Je hoogste potentieel leven in een lichaam op aarde – workshop

Zondag 12 maart / Bilthoven / 13.00 – 17.00uur /  €85,-

Haal het beste uit jezelf, benut je DNA

Alles wat je werkelijk wenst is in jezelf in werkelijkheid al aanwezig. We zijn veel meer dan een persoon met vijf zintuigen. Hoe mooi om ons sluimerende potentieel meer ruimte te geven en zodoende als vanzelf meer van ons ware zelf en volledige potentieel te leven. In de workshop zal je verder DNA geactiveerd worden, waardoor de informatie die daarin opgeslagen ligt kan gaan stromen. Het is informatie die op jou wacht, voor jou klaarligt om gebruikt te worden. Hierdoor ontvouwt meer van je ware zelf waardoor je ook in de buitenwereld meer aan gaat trekken wat bij je past. Kwaliteiten komen vrij. Hier kan je de voordelen van plukken in alle facetten van je leven. Of het nou gaat om werk, relatie of je spirituele ontwikkeling.

Je hebt het vermogen om direct contact te maken met de bron én om direct contact te maken met je dna, zodat je jouw hoogste potentieel als mens kan leven op aarde. Jij kiest vanuit jouw hart wat er op dit moment voor jou open mag gaan en het beste past bij jouw levenspad.
Je leeft nu in jouw lijf. En dat mag en kan ondanks uitdagingen leuk zijn. Heel leuk zelfs. Op zielsniveau wens je nu hier te zijn op aarde in dit tijdperk. Een bijzonder tijdperk dat de geschiedenisboeken in zal gaan. Jij kan met alles wat je al in je hebt bijdragen aan een mooiere wereld voor jezelf en voor elkaar.

Sanne ziet en opent bij mensen het DNA dat op dit moment geactiveerd mag worden. En Robert begeleid vanuit zijn hart op maat de innerlijke processen die ontstaan en maakt spiritualiteit praktisch toepasbaar in het leven. Samen ontvangen ze je vanuit hun passie om je te helpen om vanuit lichtheid je grootste potentie te belichamen op aarde.

Ben jij er klaar voor om via eenvoudige en krachtige activaties de informatie uit je DNA verder te laten ontvouwen en te gebruiken om zo jouw hoogste potentieel als mens op aarde te leven?

Warme hartegroet,
Sanne & Robert

PRAKTISCHE GEGEVENS:
Datum en tijd: Zondag 12 maart 2023 om 13.00 – 17.00 uur.
Inloop 12.45 uur.
Adres: Overboslaan 15, Bilthoven.
Investering: €85,-
Gratis parkeren op het terrein zelf. Of anders in de straat.
Openbaar vervoer: Op ongeveer 1 km is treinstation Bilthoven.

CONTACT & AANMELDEN:
Robert: 0613689940 / info@voordeliefdegeboren.nl
Sanne : 0631955365 / info@sannevancouwelaar.nl / www.sannevancouwelaar.nl

Spirituele vakantiereis – Sardinië 

Zaterdag 29 april tot en met zaterdag 6 mei 2023 / Sardinië / €1750,-

Een pleiaden-reis: krachtplaatsen, prachtige natuur, kleine groep gelijkgestemden, heerlijk eten en een supergids die je naar de juiste niet toeristische plekken brengt. En zoveel meer…. benieuwd. Kijk snel voor meer informatie: Spirituele vakantie – Voor de liefde geboren

Bel me of mail me dan om te kijken of dit iets voor je is en wat het je kan brengen. We kunnen ook live afspreken waarbij je een beeld kan krijgen van de reis en begeleiding zodat je kan kijken of het een match is voor je. Je kan je opgeven via 0613689940 of via info@voordeliefdegeboren.nl.

Een individuele sessie op maat

Wat leuk dat je interesse hebt om een workshop te volgen. Geef je tijdig op via info@voordeliefdegeboren.nl om je plek te reserveren. Behalve voor de workshops kan je bij Voor de liefde geboren ook terecht voor een persoonlijke 1-op-1 healingsessie. 

Heb je interesse in een individuele sessie vol heling op maat? Neem dan direct contact op voor een sessie.

energetische faceliftInvestering
Individuele sessie: € 120,-
Duur: ongeveer 1,5 uur. 

Afspraak maken
Je kan een afspraak maken of meer informatie ontvangen over wat een sessie op maat jou op kan leveren via robert@voordeliefdegeboren.nl of 0613689940.