Christus Workshop

Maak je vrij, ontvang en belichaam de Christus energie, de hoogste liefde.

Wat gaan we doen bij Christus Workshop:
– Christus blessing
– Een Christus Bewustzijns Grid om je heen ïnstalleren.
– Christus Activering in elke celkern en cel.

Een 5d gronding
Een 5d gronding gaat je meer stevigheid geven om vervolgens te kunnen groeien. Zie het als de fundering voor een mooi huis of als de wortels van een boom. Door de stevige wortels diep in de grond kan een boom meeveren op een storm. Voor mijn persoonlijke diepste inwijdingen via de lichtwereld op het gebied van de Christus energie kwam ik vlak daarvoor tot een diepere gronding. Dus dat gaan we eerst doen: dieper gronden.

Hoe doen we dat, die diepere 5d gronding?
Je hebt 7 basischakra’s vanuit het Vissentijdperk die ongeveer de afgelopen 2000 jaar beslaat. Intussen zijn er 13 basischarka’s in de Nieuwe Tijd die begonnen is en ook wel het Watermantijdperk wordt genoemd. Je hebt in de aarde ook nog 5 chakra’s die we gaan gebruiken om ons dieper te wortelen in de aarde.

Een Christus Bewustzijns Grid om je heen ïnstalleren
Een Christus Bewustzijns Grid is een raster om je heen. Je kan het zien als een kas in een groentetuin. Het zaadje in de grond wil je veilig laten groeien en laten bloeien. De kas zorgt voor extra warmte, zeker als de zon schijnt, waardoor een plantje extra goed kan groeien. Een Christus Bewustzijns Raster om je heen zorgt ervoor dat de Christus energie in jou veilig en warm tot bloei kan komen. Van zaadje tot volledige plant. Bovendien bevat het raster de informatie die belangrijk en specifiek is voor de Christus energie. Dit is alsof je een speciale broccolikas om broccoliplanten heen zet. De broccoli en de kas kunnen met elkaar communiceren zodat de broccoli optimaal tot ontplooiing kan komen.
Daarnaast zorgt de Christus raster ook voor afscherming van lagere energieën. Daar heb je dan geen last meer van. Het is een afscherming van lagere frequenties dan het veld van liefde dat jij uitstraalt.

Christus Activering in elke celkern en cel
Als dat gedaan is ben je klaar om de Christus energie in elke celkern en cel te activeren of te optimaliseren voor je volgende stap. De Christus energie is de hoogste liefde die een mens kan belichamen en dat zal hoe dan ook een uitwerking hebben in je dagelijkse leven. Hoe mooi is het als met elk woord dat je spreekt naar vrienden, familie en/of collega’s er automatisch nog meer pure liefde meestroomt? Hoe geweldig is het als elke aanraking die je gaat maken in de rest van je leven nog meer liefde automatische meerstoomt? Hoe gaaf is het als elke ruimte waar jij bent als vanzelf een nog groter en krachtiger veld van liefde wordt door jouw aanwezigheid? Hoeveel harten kan je op die manier raken en openen? Het heeft een gigantisch effect op elk aspect van je dagelijkse leven. Tenslotte wordt je leven bepaald door jouw innerlijke wereld. Hoe meer liefde en geluk in jezelf, hoe meer je dat terug gaat zien in je leven. 

De mogelijke en logische effecten van een Christus Workshop zijn als volgt:
– Je staat positiever in het leven.
– Je kan met meer liefde, mildheid en respect naar anderen kijken.
– Je kan met meer liefde, mildheid en respect naar jezelf kijken.
– De gehechtheid van en weerstand tegen materie komt meer in balans.
– Meer vertrouwen in het leven.
– Een hogere trilling waardoor je fitter en gezonder wordt.
– Je hebt minder last van negatieve entiteiten.
– Je ont-wikkelt je en je natuurlijke gaven worden gestimuleerd.
– Je belichaamt een hogere frequentie van liefde wat zich in alle aspecten van je leven zoals werk, relatie en het leven van je zielspassie zal uiten.

Voor wie is deze Christus Workshop geschikt:
– Je wordt enthousiast van de beschrijving.
– Je bent gegrond.
– Je kan verantwoordelijkheid nemen voor eigen processen. Daar hoort bij dat je kan uitreiken om om hulp te vragen indien nodig.
– Je voelt bereidheid in jezelf om stappen te zetten in je ontwikkeling.

Praktische info eerstvolgende Christus Workshop:
Eerstvolgende workshop: Dinsdag 18 februari
Tijd: 13.30 – 17.00uur
Plaats: Zeist (de exacte locatie krijg je na aanmelding).
Investering: 80 euro.
Aanmelden: Meld je aan via het contactformulier of stuur me een mail via info@voordeliefdegeboren.nl.
Deze workshop wordt gegeven door Robert.

Reacties van een deelnemer aan een eerdere Christus workhsop:

“Hoi Robert, Afgelopen zondag jouw workshop meegemaakt. Heb daarbij erg veel ontvangen dat beklijft. Het lijkt nu of er een knopje zit dat je , op verzoek, kan activeren. Een absolute aanrader voor hen die ervoor open staan, want dat staat voorop.
Jouw professionele houding in deze is super. Ik snap wel dat je het reguliere onderwijs bent ontsnapt. Dat starre systeem zou wel eens opgeschud mogen worden door “voor deliefdegeboren” incl. X-tus energie. AANRADER.”
Cees

Achtergrond van het ontstaan van deze Christus Workshop

Onlangs ontving ik een healing en kwam mijn sterrenfamilie bij me op bezoek. Eén van mijn gidsen van de Pleiaden spoorde me aan om meer aan de slag te gaan met energiewerk. Ze gaven aan met me samen te werken. Dat was één van de puzzelstukjes die hebben geleid tot deze nieuwe vorm: Christus Workshop.

In deze Christus Workshop vallen voor mij meerdere puzzelstukjes op zijn plek. Een tijd terug zag ik  tijdens een healingsessie één van mijn eerste levens op aarde waarin ik werd ingewikkeld in de sluiers. De sluiers van niet weten en dualiteit. De kennismaking met kwaad en donker ervaarde ik als pijnlijk. Het contrast was groot, want ik kwam op dat moment van een lichte en liefdevolle plek, Sirius.  Daar was ik een zoon van Meester Sananda (– Yeshua) en leefde ik met mijn tweelingstraal. Het inwikkelen in de sluiers was uiteraard ook dankbaar en noodzakelijk voor mijn levens op aarde om vervolgens mijn Goddelijkheid dieper te ervaren en in de materie te brengen.

Eén van de andere puzzelstukjes is mijn reis naar Israël geweest. Diverse inwijdingen in Jeruzalem leidde een paar dagen later tot een intense Christus-inwijding in de Geboortekerk in Bethlehem. En zo ben ik tot deze vorm van en Christus workshop gekomen.

Bij een Christus Workshop ontvang je een Christus Bewustzijns Grid om je heen. Dit zorgt ervoor dat de hoge liefdestrilling in jezelf gemakkelijker kan groeien. Er is bijvoorbeeld voor elk dier een grid rondom de aarde. Zo is er een grid voor de soort paard. Dit grid zorgt ervoor dat de soort paard op aarde kan leven en alle informatie die nodig is, staat in het grid. Een Christus Bewustzijns Grid om je heen installeren, zorgt ervoor dat de Christus energie in jou tot leven kan komen. Je wordt afgeschermd van lagere energieën, van energieën met een lagere trilling die jou mentaal, emotioneel en spiritueel niet dienen. Die hebben dan geen grip meer op je. Energetische plakkers of lifters ketsen gewoon af op de hoge trilling en hebben geen aanhakingspunten meer. De Christus energie, de hoogste liefdestrilling die een mens fysiek kan belichamen, kan daardoor gemakkelijker in je celkern en cellen geactiveerd en geoptimaliseerd worden. Dat is wat we ook tijdens de workshop gaan doen: Het activeren en optimaliseren van de christus energie in je cellen.

Waarom zou je een hoge trilling willen? Organen met een blokkade, dat zich uit als ziekte, hebben bijvoorbeeld een lage trilling. Gezonde organen hebben een hogere trilling. Vergelijkbaar geldt dit ook voor je mentale en emotionele lichaam.

Er is ook een Christus Bewustzijns Grid om de aarde, Christ Consiousness Grid, dat ervoor zorgde dat Yeshua 2000 jaar terug als eerste mens de Christus energie kon belichamen. In die tijd was ik nauw verbonden met zijn missie. In dit leven vroeg Yeshua of ik een aantal van zijn velden wil verankeren/belichamen op aarde. Tevens voel ik me nauw  verbonden met Maitreya, die de ambt van de Christus vervult. Behalve de naam van de hoogste liefdestrilling die een mens kan belichamen, is dit een functie (de Christus) binnen de Hiërarchie van Opgestegen Meesters, die al tijden lang de aarde helpt bij het Plan van Liefde en Licht. Maitreya overschaduwde Yeshua in de laatste drie jaren van zijn leven op aarde. Hij werkte door Yeshua heen met de Christus energie. Elke aanraking van Yeshua werd de aanraking van Christus. Elk woord van Yeshua werd het woord van Christus. In die periode werd Yeshua, dus Jezus (de) Christus. Ook met (de missie van) Maitreya ben ik meerdere levens verbonden. Zijn boodschap komt in deze tijd simpelweg neer op wereldvrede, eerlijk delen en rechtvaardigheid. Meer informatie over hem is onder andere te vinden via de boeken van Benjamin Creme en Share Nederland.

Aanmelden voor de Christus Workshop

Is een Christus Workshop iets voor jou? Word je er enthousiast van bij het lezen? Meld je aan via het contactformulier of stuur me een mail via info@voordeliefdegeboren.nl.