CHRISTUS WORKSHOP

Maak je vrij, ontvang en belichaam de Christus energie, de hoogste liefde.

Wat gaan we onder andere doen bij Christus Workshop:
– Je ontvangt een Christus blessing
– Een Christus Bewustzijns Grid om je heen ïnstalleren.
– Christus Activering in elke celkern en cel.

Een Christus Bewustzijns Grid om je heen installeren
Een Christus Bewustzijns Grid is een raster om je heen. Je kan het zien als een kas in een groentetuin. Het zaadje in de grond wil je veilig laten groeien en laten bloeien. De kas zorgt voor extra warmte, zeker als de zon schijnt, waardoor een plantje extra goed kan groeien. Een Christus Bewustzijns Raster om je heen zorgt ervoor dat de Christus energie in jou veilig en warm tot bloei kan komen. Van zaadje tot volledige plant. Bovendien bevat het raster de informatie die belangrijk en specifiek is voor de Christus energie. Dit is alsof je een speciale broccolikas om broccoliplanten heen zet. De broccoli en de kas kunnen met elkaar communiceren zodat de broccoli optimaal tot ontplooiing kan komen.

Daarnaast zorgt de Christus raster ook voor afscherming van lagere energieën. Daar heb je dan geen last meer van. Het is een afscherming van lagere frequenties dan het veld van liefde dat jij uitstraalt.

Christus Activering in elke celkern en cel
Als dat gedaan is ben je klaar om de Christus energie in elke celkern en cel te activeren of te optimaliseren voor je volgende stap. De Christus energie is de hoogste liefde die een mens kan belichamen en dat zal hoe dan ook een uitwerking hebben in je dagelijkse leven. Hoe mooi is het als met elk woord dat je spreekt naar vrienden, familie en/of collega’s er automatisch nog meer pure liefde mee stroomt? Hoe geweldig is het als elke aanraking die je gaat maken in de rest van je leven nog meer liefde automatische mee stoomt? Hoe gaaf is het als elke ruimte waar jij bent als vanzelf een nog groter en krachtiger veld van liefde wordt door jouw aanwezigheid? Hoeveel harten kan je op die manier raken en openen? Het heeft een gigantisch effect op elk aspect van je dagelijkse leven. Tenslotte wordt je leven bepaald door jouw innerlijke wereld. Hoe meer liefde en geluk in jezelf, hoe meer je dat terug gaat zien in je leven. 

De mogelijke en logische effecten van een Christus Workshop zijn als volgt:
– Je staat positiever in het leven.
– Je kan met meer liefde, mildheid en respect naar anderen kijken.
– Je kan met meer liefde, mildheid en respect naar jezelf kijken.
– De gehechtheid van en weerstand tegen materie komt meer in balans.
– Meer vertrouwen in het leven.
– Een hogere trilling waardoor je fitter en gezonder wordt.
– Je hebt minder last van negatieve entiteiten.
– Je ont-wikkelt je en je natuurlijke gaven worden gestimuleerd.
– Je belichaamt een hogere frequentie van liefde wat zich in alle aspecten van je leven zoals werk, relatie en het leven van je zielspassie zal uiten.

Voor wie is deze Christus Workshop geschikt:
– Je wordt enthousiast van de beschrijving.
– Je bent gegrond.
– Je kan verantwoordelijkheid nemen voor eigen processen. Daar hoort bij dat je kan uitreiken om om hulp te vragen indien nodig.
– Je voelt bereidheid in jezelf om stappen te zetten in je ontwikkeling.

Praktische info eerstvolgende Christus Workshop:
Eerstvolgende workshop is 2 avonden:
Maandag 2 en 23 november
Tijd: 19.30 – 21.30uur
Inloop: 19.15uur
Plaats: Zeist (de exacte locatie krijg je na aanmelding).
Investering: € 66,-

Aanmelden: Meld je aan via het contactformulier of stuur me een mail via info@voordeliefdegeboren.nl.

Reacties van een deelnemer aan een eerdere Christus workhsop:

“Hoi Robert, Afgelopen zondag jouw workshop meegemaakt. Heb daarbij erg veel ontvangen dat beklijft. Het lijkt nu of er een knopje zit dat je , op verzoek, kan activeren. Een absolute aanrader voor hen die ervoor open staan, want dat staat voorop.
Jouw professionele houding in deze is super. Ik snap wel dat je het reguliere onderwijs bent ontsnapt. Dat starre systeem zou wel eens opgeschud mogen worden door “voor de liefde geboren” incl. X-tus energie. AANRADER.”
Cees

Aanmelden voor de Christus Workshop

Is een Christus Workshop iets voor jou? Word je er enthousiast van bij het lezen? Meld je aan via het contactformulier of stuur me een mail via info@voordeliefdegeboren.nl.