Energetische facelift sessie

Een energetische facelift heeft het effect van een facelift, zónder facelift. Het effect van botox, zónder botox.
Puur natuur. Het is een
energetische sessie met mooiere, duurzamere en natuurlijke resultaten.

energetische faceliftDeze energetische sessie spreekt de stress factoren aan in het lichaam die veroudering veroorzaken. Het draait veroudering terug. Mensen die een Energetisch Facelift sessie hebben ontvangen komen terug met prachtige reacties:

  • “Ik voel me jonger”
  • “Meer jonger uitziende huid”
  • “Ik heb minder oordelen over mijn lichaam”
  • “Minder (diepe) lijnen in het gezicht”
  • “Een gevoel van verjonging in het hele lijf”

Is dit iets waar jij blij van wordt?

Een ‘boost’ voor al jouw organen
Een energetische facelift is een ‘boost’ voor ál jouw organen. Wil jij je organen helen en optimaler laten werken? Hebben jouw darmen, lever, nieren of longen het nodig beter te functioneren?

Je huid is het grootste orgaan en zal er jonger en gezonder uit gaan zien. Botox legt alles plat, ook de expressie in je gezicht, terwijl deze behandeling juist zorgt dat je van binnen uit gaat stralen. Het gevolg is dat je er jonger uit gaat zien en dat je meer kan zakken in je lijf. 

Het is prachtig en gezond cadeau om jezelf en jouw lichaam geregeld te gunnen, zeker in combinatie met een Access Bars Sessie. Beide healing methodes zijn ontwikkeld door Access Consciousness waar Robert gecertificeerd behandelaar en leraar bij is. 

Investering
Individuele sessie: € 120,-. Duur: ongeveer 1,5 uur. 

Afspraak maken
Je kan een afspraak maken of meer informatie ontvangen via robert@voordeliefdegeboren.nl of 0613689940. 

Energetische facelift ervaringen

De tijd die Robert neemt met eerst een goeie uitleg wekt direct vertrouwen en rust. In een combinatie van energetische facelift en Acces Bars heb ik oude stress en ongerustheid kunnen en durven loslaten. Ik kwam als nieuwe cliënt en zal zeker terug komen. Een warm bad was het.”

Onlangs een energetische faceliftsessie gehad van Robert. En wow, wat was dat lekker ! Sowieso eerst warme ontvangst met goede uitleg en de sessie zelf zo ontspannen ervaren. Even niks hoeven doen en heerlijk uit m’n hoofd geweest en spanningen los kunnen laten. Je gaat me sowieso nog een keer zien Robert.”