De nieuwe GODichtenbundel is uit!
‘Ik hou ervan om jou te zijn, groetjes God’

Het zijn gedichten vol wijsheid, humor en inspiratie.
De diverse thema’s zijn aards en hemels tegelijk.

Hoe bestel je de bundel?
Dat kan via de webwinkel door op onderstaande link te klikken.
Of stuur een mail naar info@voordeliefdegeboren.nl met je naam en adres. 

Bestel deze goddelijke bundel

GodICHTENBUNDEL
‘Ik hou ervan om jou te zijn,
groetjes God’

‘In Tanzania’

De nieuwe gedichtenbundel ‘Ik hou ervan om jou te zijn, groetjes God’ is bijna uit!

Het zijn gedichten vol wijsheid, humor en inspiratie. De diverse thema’s zijn aards en hemels tegelijk. De datum van uitgave is heel binnenkort, maar dat hangt ook af van jou!

De gehele opbrengst van de bundel gaat namelijk naar een goed doel en alle betrokkenen werken met hart en ziel kosteloos mee aan deze bundel. Wij zoeken mensen die dit bijzondere project werkelijkheid laten worden om met zijn allen het goede doel te ondersteunen.
Wil jij ons helpen met een donatie om de drukkosten te betalen?

Je kan dit doen door onder vermelding van DONATIE een bedrag over te maken op NL29 ASNB 0781 2536 75 Wij zijn zeer blij met elke donatie en waarderen je steun enorm.

Donatie voor de drukkosten, help je mee?

De gehele opbrengst van de GODichtenbundel gaat naar het goede doel: ‘In Tanzania’

De gehele opbrengst van de bundel gaat naar een goed doel. Alle betrokkenen werkten met hart en ziel kosteloos mee aan deze bundel.

InTanzania is een vrijwilligersorganisatie met verschillende projecten. Het is in 2019 opgericht door Bovan (Tanzania) en Desiree (Nederland) na haar reis naar Tanzania waar ze met haar gezin vrijwilligerswerk deed. ‘In Tanzania’ begeleidt mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen en bij willen dragen aan het levensgeluk van de bevolking daar. Er vindt een delen kennis plaats en een wederzijds leren van elkaars culturen en kwaliteiten.  

Als vrijwilliger kan je ondersteunen in diverse projecten voor de lokale bevolking zoals lesgeven en sport-, kunst- en gezondheidsprojecten. En in het dorp Kisinga met 1595 inwoners liggen al enkele stenen klaar om een kleuterschool te bouwen. Buiten schooltijden zal de school gebruikt worden voor voorlichting aan ouders en andere activiteiten waarvan de bevolking kan profiteren. Zo hopen ze elkaars wereld mooier te maken.

Meer informatie over deze organisatie en hun drijfveren: www.intanzania.nl

Het ontstaan van de gedichtenbundel

Met een boek onder mijn arm loop ik naar de voordeur. Mijn idee is om op een terras te gaan zitten met een smoothie, de zon en een boek. Eenmaal buiten kies ik toch voor een bankje in het park tegenover mijn appartement.

De zon straalt op mijn gezicht. Terwijl ik langzaam uitadem voel ik de rust in mezelf. Het voelt zo ontspannend om hier met de bomen om me heen een boek te lezen. Ik lees niet zomaar een boek: ‘Een ongewoon gesprek met God’ van Neale Donald Walsh. Toen ik het boek zag staan in de boekenkast bij een vriendin wist ik intuïtief dat er niet iets nieuws in zou staan. Toch werd ik er naartoe getrokken. Ik had al van meerdere mensen gehoord dat deze wereldwijde bestseller een bijzonder boek is. En dat bleek…

Iedereen kan op elk moment contact hebben met het Goddelijke. Of met God of het Universum, je gidsen, je hart, de liefde die je bent of de Bron, of hoe je het ook noemt. Dat is de strekking van het stuk dat ik lees.

Dit keer besluit ik niet te wachten tot een diepe meditatie of een healingsessie om spirituele openbaringen te ervaren. Als contact met het Goddelijke mogelijk is, en ik bovendien zelf geloof dat het onmogelijk is om geen contact te hebben met het Goddelijke, laat ik me er dan voor openstellen. Met een glimlach op mijn gezicht sla ik het boek dicht. Ik loop weer naar binnen en open een leeg document op de computer: ‘Zeg het maar, God. Doe mij maar een gedicht.’

Een paar minuten later staat er een aantal gedichten onder elkaar. Ze komen als vanzelf. Ik hoor ze, vergelijkbaar met een gedachte. In de stilte die ik ervaar komen de zinnen in me op. Ik kijk even later naar mijn scherm en er staan al meer dan vijf korte gedichten vol wijsheid. ‘God, doe nu maar een paar gedichten met wat humor. Ga je gang.’ En ja hoor, er komt een aantal gedichten met een kwinkslag. Vervolgens geef ik een aantal verschillende onderwerpen door en zo gaat het verder. De dagen erna ga ik weer zitten en intussen zijn het er 100. Ze variëren qua thema en zijn luchtig, inspirerend en vol Goddelijke wijsheid.

Die eerste zonnige middag staan er in korte tijd al meer dan 25 gedichten op mijn daarvoor nog lege scherm. Ik straal ervan, plof na afloop met wat drinken dankbaar thuis op mijn bank. Ik neem een slok van een zelf gemaakte smoothie en eerlijk waar, het smaakt goddelijk.

Het team van de Godichtenbundel

Monique van der Zanden

Monique van der Zanden

Redactie, tekstadvies en algehele begeleiding bij het uitgeven. Haar inbreng is groter dan de voorgaande woorden kunnen omvatten. 

Website: Monique van der Zanden

Monique van der Zanden

Robert van Sluis

Vormgever en ontwerper van de binnenkant van de bundel en de omslag. De luchtige en speelse illustraties in de bundel komen vanuit hem. 

Website: Robert van Sluis

'In Tanzania'

'In Tanzania'

De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. 

Website: In Tanzania

Geert Jan Schuite

Geert Jan Schuite

Geert Jan maakte de foto op de achterkant van de bundel. En van diverse foto’s op deze website.

GodICHTENBUNDEL
‘Ik hou ervan om jou te zijn, groetjes God’

‘InTanzania’

De nieuwe gedichtenbundel ‘Ik hou ervan om jou te zijn, groetjes God’ is uit!

Het zijn gedichten vol wijsheid, humor en inspiratie.
De diverse thema’s zijn aards en hemels tegelijk.

De gehele opbrengst gaat naar het goede doel!
Bestel de bundel in de webwinkel, via het contactformulier of een mail.

Bestel deze goddelijke bundel