Access Bars

Ervaar een diepe ontspanning en laat belemmerende overtuigingen eenvoudig los

  • Wil je meer ontspanning in je leven? Meer vreugde en gemak?
  • Wil jij oude patronen of trauma’s op een effectieve, eenvoudige manier loslaten?
  • Wil je meer ontvangen van wat het leven te bieden heeft op het gebied van geld, liefde, relaties, werk en/of vervulling van je passies?

Direct een afspraak maken? Mail naar Robert@voordeliefdegeboren.nl of vul het contactformulier in. 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je in alle levens hebt opgeslagen.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Het ontvangen van een Access Bars sessie zorgt ervoor dat er veel meer van wat jij vanuit je ware natuur wil, in jouw leven te voorschijn kan komen.

Iedere Bars-sessie kan namelijk alle beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven automatisch losmaakt waarin jij graag verandering wilt zien.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Het zal op zijn minste voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad.
In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets wat mooier, groter, fijner en beter is én zoveel meer bij jou past.

Het helpt je om vanuit jouw eigen kracht en liefde in het leven te staan en vanuit jouw eigen kern keuzes te maken in het leven die bij jou passen. De sessie zelf werkt bovendien diep ontspannend.

.

Achtergrond als healer

Als healer heeft Robert meer dan 100 mensen mogen begeleiden via onder andere thetahealing, reconnective healing en merkabahealing. Je kunt bij hem ook terecht voor een huisreiniging, healing met Pleiadische gidsen en coaching. Robert is bovendien zeer thuis in non-dualiteit en de cursus in wonderen. Neem voor meer informatie gerust contact op om te overleggen. 

Investering

Individuele Access Bars sessie: €120,00. Duur: ongeveer anderhalf uur. 

Contact

Vul het contactformulier in of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak: robert@voordeliefdegeboren.nl