Access Bars

Healing

Voor een individuele sessie zijn er in basis drie mogelijkheden waar je uit kan kiezen:
1) Coaching en healingsessie;
2) Access Bars;
3) MultiDimensional Christus Healing.

Per moment en onderwerp waar je aan wilt werken kan het verschillen wat het beste is voor je op dit moment. Neem gerust contact op om te overleggen waar je het meest baat bij hebt. 

1) Coaching en healingsessie

Ontvang inzicht, handvatten en vooral heling op de kern van je thema

Een coaching en healingsessie begint met een uitgebreid gesprek over je het thema waar je aan wilt werken. Via heldervoelen, -horen en -weten begeleid ik je via vragen naar de kern van waar het om draait. Je ontvangt praktische handvatten waar bruikbaar, inzichten en heling op de kern van je thema zodat er daadwerkelijk iets verandert in je leven. 

2) Access Bars
Laat je belemmerende gedachten en emoties los

‘Access Bars’ heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer.

Er zijn 32 punten op je hoofd die corresponderen met bepaalde thema’s zoals geld, verdriet en heling. Als ze zachtjes worden aangeraakt laat je de belemmerende gedachten en emoties los die je beperken in moeiteloos en gemakkelijk kunnen ontvangen.

Het helpt je om vanuit jouw eigen kracht en liefde in het leven te staan en vanuit jouw eigen kern keuzes te maken in het leven die bij jou passen. De sessie zelf werkt bovendien diep ontspannend.

3) MultiDimensional Christus Healing
Maak je vrij van je blokkades op alle gebieden in je leven

Deze MultiDimensional Christus Healing, afgekort MD Christus Healing, vindt plaats om jouw fysieke lichaam en subtiele lichamen klaar te maken om de Christus energie nog dieper te ontvangen en te integreren. Je lichaam-geest-systeem wordt gereinigd, zodat er ruimte ontstaat, ruimte voor liefde. Dit gebeurt via een uitgebreide healing, waarbij mijn gidsen van de Pleiaden de healing begeleiden en ik het fysieke ankerpunt ben op aarde. Het is een healing die plaatsvindt in alle lagen en dimensies en in alle richtingen van tijd, in alle koninkrijken dat je bestaat en in alle levens. Als jij bijvoorbeeld in dit leven, bewust of onbewust, last hebt van wat er in andere levens is gebeurd dan ontvang je hier heling op.

Hou qua tijd rekening met ongeveer 2 uur. Bij deze MD Christus healing begeleid ik je stap voor stap in het proces. Na een kort inleidend gesprek, neem je plaats op de massagetafel. Vervolgens help ik je via een begeleide meditatie dieper te ontspannen en te openen, waarna de MD Christus Healing begint. Je zal een diepe staat van ontspanning ervaren waarin de heling plaatsvindt. Dat gaat via lichttaal, klanken en handbewegingen rondom het lichaam. Mijn gidsen werken met mij samen om alle blokkades op te lossen van wat op dat moment mag en kan, voor het hoogste en beste voor jou op het niveau van jouw ziel en in overeenstemming met jouw zielsmissie. Na rustig bij te zijn gekomen, sluiten we af met een kort nagesprek.

Achtergrond als healer

Als healer heeft Robert meer dan 100 mensen mogen begeleiden via onder andere thetahealing, reconnective healing en merkabahealing. Je kunt bij hem ook terecht voor een huisreiniging, healing met Pleiadische gidsen en coaching. Robert is bovendien zeer thuis in non-dualiteit en de cursus in wonderen. 
 

Investering

  1. Coaching en healing: €60,00. Duur: ongeveer een uur. 
  2. Access Bars: €60,00. Duur: ongeveer een uur. 
  3. MultiDimensional Christus Healing: €120,00. Duur: ongeveer twee uur. 

Contact

Vul het contactformulier in of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak: robert@voordeliefdegeboren.nl