Access Bars

Laat je belemmerende gedachten en emoties los

‘Access Bars’ heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer.

Er zijn 32 punten op je hoofd die corresponderen met bepaalde thema’s zoals geld, verdriet en heling. Als ze zachtjes worden aangeraakt laat je de belemmerende gedachten en emoties los die je beperken in moeiteloos en gemakkelijk kunnen ontvangen.

Het helpt je om vanuit jouw eigen kracht en liefde in het leven te staan en vanuit jouw eigen kern keuzes te maken in het leven die bij jou passen. De sessie zelf werkt bovendien diep ontspannend.

Achtergrond als healer

Als healer heeft Robert meer dan 100 mensen mogen begeleiden via onder andere thetahealing, reconnective healing en merkabahealing. Je kunt bij hem ook terecht voor een huisreiniging, healing met Pleiadische gidsen en coaching. Robert is bovendien zeer thuis in non-dualiteit en de cursus in wonderen. 
 

Investering

Een individuele Access Bars sessie duurt ongeveer een uur en de investering hiervoor bedraagt €60,00.

Kortingsactie

In februari en maart ontvang je 50% introductiekorting en betaal je €30,- voor een sessie.

Contact

Vul het contactformulier in of mail voor meer informatie en/of het maken van een afspraak: robert@voordeliefdegeboren.nl