Welke toekomst denk jij voor jou?

Je gedachten > je overtuigingen >> je patronen >>> jouw realiteit van nu.

Je overtuigingen bepalen je realiteit. Als je je gedachten verandert dan is het een automatisch en logisch gevolg dat je realiteit verandert. Het is dus van wezenlijk belang als je in één of meerdere facetten van je leven een leukere toekomst wilt dat je oude belemmerende overtuigingen los laat. Dat mag en kan vanuit eenvoud.

Dit geldt voor jou op persoonlijk vlak en voor ons als collectief. Welke toekomst denk jij voor ons allen?

Ik geloof dat we een Gouden Tijdperk tegemoet gaan dat zijn weerga niet kent. Een geweldige en liefdevolle tijd waarin we veel meer vanuit ons hart leven en veel meer gericht zijn op samen. Meer oog voor onze medemens. Meer hart voor onze medemens. We zijn die periode aan het inluiden met zijn allen. De overgang kan op vele manieren. Wellicht kan het zacht en gemakkelijk. Dat zou misschien kunnen. Wie weet. Hoe meer mensen dat denken, hoe meer mensen weten vanuit hun eigen weten dat er een prachtige tijd aankomt en dat we nota bene die zelf, ja zélf, vorm kunnen geven… en zelf kunnen kiezen, kunnen denken – omdat gedachten energie zijn die manifestatiekracht hebben – hoe die overgang gaat. Hoe geweldig is dat!

Jij doet er toe. Jouw bijdrage aan het geheel is onderdeel van het geheel en heeft invloed.

Dus wat doe jij vanuit ontspanning en vertrouwen met jouw belemmerende overtuigingen? Welke gedachten kies jij elke dag? En welke nu? Zullen we voor liefde kiezen?