JE HOOGSTE POTENTIEEL…

Je hoogste potentieel leven in een lichaam op aarde

Haal het beste uit jezelf, benut je DNA

Alles wat je werkelijk wenst is in jezelf in werkelijkheid al aanwezig. We zijn veel meer dan een persoon met vijf zintuigen. Hoe mooi om ons sluimerende potentieel meer ruimte te geven en zodoende als vanzelf meer van ons ware zelf en volledige potentieel te leven. In de workshop zal je verder DNA geactiveerd worden, waardoor de informatie die daarin opgeslagen ligt kan gaan stromen. Het is informatie die op jou wacht, voor jou klaarligt om gebruikt te worden. Hierdoor ontvouwt meer van je ware zelf waardoor je ook in de buitenwereld meer aan gaat trekken wat bij je past. Kwaliteiten komen vrij. Hier kan je de voordelen van plukken in alle facetten van je leven. Of het nou gaat om werk, relatie of je spirituele ontwikkeling.

Je hebt het vermogen om direct contact te maken met de bron én om direct contact te maken met je dna, zodat je jouw hoogste potentieel als mens kan leven op aarde. Jij kiest vanuit jouw hart wat er op dit moment voor jou open mag gaan en het beste past bij jouw levenspad.
Je leeft nu in jouw lijf. En dat mag en kan ondanks uitdagingen leuk zijn. Heel leuk zelfs. Op zielsniveau wens je nu hier te zijn op aarde in dit tijdperk. Een bijzonder tijdperk dat de geschiedenisboeken in zal gaan. Jij kan met alles wat je al in je hebt bijdragen aan een mooiere wereld voor jezelf en voor elkaar.

Sanne ziet en opent bij mensen het DNA dat op dit moment geactiveerd mag worden. En Robert begeleid vanuit zijn hart op maat de innerlijke processen die ontstaan en maakt spiritualiteit praktisch toepasbaar in het leven. Samen ontvangen ze je vanuit hun passie om je te helpen om vanuit lichtheid je grootste potentie te belichamen op aarde.

Ben jij er klaar voor om via eenvoudige en krachtige activaties de informatie uit je DNA verder te laten ontvouwen en te gebruiken om zo jouw hoogste potentieel als mens op aarde te leven?

Warme hartegroet,
Sanne & Robert

PRAKTISCHE GEGEVENS:
Datum en tijd: Zondag 18 juni 2023 om 13.00 – 17.00 uur.
Inloop 12.45 uur.
Adres: Overboslaan 15, Bilthoven.
Investering: €90,-
Gratis parkeren op het terrein zelf. Of anders in de straat.
Openbaar vervoer: Op ongeveer 1 km is treinstation Bilthoven.

CONTACT & AANMELDEN:
Robert: 0613689940 / info@voordeliefdegeboren.nl
Sanne : 0631955365 / info@sannevancouwelaar.nl / www.sannevancouwelaar.nl

REVIEW, één van de vele mooie reacties op deze workshop:

De workshop van Sanne en Robert heb ik als heel liefdevol en bijzonder ervaren.

Sanne begeleidde de dna activatie met een hele liefdevolle, zachte energie en bracht mij heel snel naar die plekken in mijn lichaam die geactiveerd mochten worden. Voor mij een hele waardevolle, emotionele ervaring die ik niet had aan zien komen! Het maakte mij bewust van de liefde en waardering voor mijzelf èn het leven en heeft mij de ruimte en het bewustzijn gegeven om meer  vrij en speels in het moment te leven, vanuit mijn ware essentie.

De manier waarop Robert o.a. de opstelling  begeleidde was met veel respect en liefde èn humor! Voor mij heel belangrijk, zodat we niet vergeten het leven niet serieus te nemen, aangezien we onszelf zo gemakkelijk kunnen verliezen in de drama’s van het leven… een hele bijzondere ervaring

Kortom, het heeft mij veel moois gegeven! Veel veel dank daarvoor, lieve Sanne en Robert!”
             Annette Trost.