Over Robert

Cabaretier, schrijver en levenscoach

Levenscoach en cabaretier

foto gemaakt: Carlotte Cruijssen

Cabaretier

Robert Derksen maakt cabaret vanuit het hart

Zijn huidige cabaretshow vol humor en diepgang heet Rugzak. Na het zien van deze verhalende, persoonlijke voorstelling wil je nog maar 1 ding: Je Rugzak achter je laten en je hart volgen. 

Vanuit zijn tenen, via zijn hart rechtstreeks in mijn hart. Realiteit, humor en zachtheid. I love it.”

Wil jij humor en diepgang in één show zien? Kom dan vrijdag 24 september kijken in Arnhem naar Rugzak. Iedereen is welkom (met of zonder vaccin of test). De kaarten gaan snel. Behalve lachen ga je na afloop nog sneller doen wat jij zelf echt wilt doen in je leven. Gewoon vanuit liefde, vanuit je hart.
Meer data en locaties...

Gedichtenbundel

Schrijver

Gedichtenbundel Voor de liefde geboren over de universele liefde

De naam Voor de liefde geboren is naast de praktijknaam, ook de naam van de gedichtenbundel die Robert schreef met Anke van Leeuwen. Hierin staan 40 gedichten over de universele liefde. Ze variëren qua onderwerp en raken, inspireren en bekrachtigen.

Ben jij op zoek naar een origineel en liefdevol cadeau voor jezelf of iemand anders?

Bestel hier de gedichtenbundel

Net nieuw uit
De Godichtenbundel met 100 godichten humor, inspiratie en goddelijke wijsheid. 

Op zoek naar een onwijs leuk cadeau voor jezelf, een ander én het goede doel? De hele opbrengst gaat naar een goed doel.
Bestel direct de nieuwe bundel 

Columnist
Daarnaast schreef Robert al vele columns voor de radio over onder andere de actualiteit. De meeste van zijn huidige columns zijn te lezen in de blog en bevatten als thema doorgaans persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Levenscoach

Als levenscoach begeleidt Robert Derksen anderen om te leven vanuit kracht en liefde.
Dit doet hij onder andere via het doorbraak traject en via persoonlijke coaching, healing en reading. Het is zijn passie om jou te inspireren op jouw pad om zo nog meer te worden wie je in wezen al bent. Op je levenspad komen af en toe thema’s langs waarbij het prettig is als iemand meekijkt om makkelijker de volgende stap te zetten. Daar ondersteunt hij je graag in. Robert maakt spiritualiteit praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven.