Over mij

Levenscoach

Als levenscoach begeleidt Robert Derksen anderen om te leven vanuit kracht en liefde. Dit doet hij onder andere via coaching, healing en reading. Het is zijn passie om jou te inspireren op jouw pad om zo nog meer te worden wie je in wezen al bent. Op je levenspad komen af en toe thema’s langs waarbij het prettig is als iemand meekijkt om makkelijker de volgende stap te zetten. Daar ondersteunt hij je graag in. 

Robert maakt spiritualiteit praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven door middel van zijn individuele begeleiding, voorstellingen en teksten.

Levenscoach en cabaretier

foto gemaakt: Carlotte Cruijssen

Cabaretier

Robert Derksen maakt cabaret vanuit het hart

Naast levenscoach en schrijver is Robert cabaretier. Zijn huidige cabaretshow vol humor en diepgang heet Rugzak.  Na het zien van deze verhalende, persoonlijke voorstelling wil je nog maar 1 ding: Je Rugzak achter je laten en je hart volgen. 

Vanuit zijn tenen, via zijn hart rechtstreeks in mijn hart. Realiteit, humor en zachtheid. I love it.”

Meer informatie over Cabaretshow Rugzak

Gedichtenbundel

Schrijver

Gedichtenbundel Voor de liefde geboren over de universele liefde

De naam Voor de liefde geboren is naast de praktijknaam, ook de naam van de gedichtenbundel die Robert schreef met Anke van Leeuwen. Hierin staan 40 gedichten over de universele liefde. Ze variëren qua onderwerp en raken, inspireren en bekrachtigen.

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders? 
Bestel de gedichtenbundel hier.