LUISTERKIND AFSTEMMING

Wil jij een luisterkind afstemming ontvangen? En daarmee inzicht, handvatten en antwoorden krijgen op eventuele vragen die je hebt. 

Vanuit mijn ziel stem ik me af op de ziel van je kind.
Vanuit mijn hart stem ik me af op zijn of haar hart.
Vanuit liefde stem ik me af op de liefde die hij of zij is.
Vanuit mijn hogere zelf stem ik me af op het hogere zelf van de ander.
Vanuit het wijze deel in mij, luister ik naar het wijze deel van jouw kind.

Een luisterkind afstemming lijkt op een reading, automatisch schrift en dergelijke methoden, waarbij ik werk als medium, paragnost, reader of in dit geval als luisterkindwerker. Ik luister naar wat jouw kind te vertellen heeft en schrijf dat op. Dat doe ik zonder je kind fysiek te hoeven zien of te spreken. Je krijgt inzicht op afstand. Ik luister in de energie.

Wil jij een boodschap ontvangen (van de ziel) van jouw kind?

 • Wil jij je kind beter begrijpen en kunnen ondersteunen?
 • Wil je een doorbraak op een thema in de opvoeding van je kind?
 • Zou je willen weten wat er allemaal in het hoofd van je kind omgaat?
 • Begrijp je niet waar bepaald gedrag van jouw kind vandaan komt?

In een luisterkind afstemming ontvang je als ouder doorgaans:

 • Inzicht en begrip waardoor iets speelt bij je kind.
 • Praktische handvatten hoe je je kind nog beter kan begeleiden in de huidige situatie.
 • Inzicht in mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en groei.
 • Bovendien vindt er voor je kind zelf vaak al heling plaats tijdens de afstemming zelf.

Een unieke intuïtieve reis

Behalve het na afloop zien en horen van prachtige resultaten geniet ik enorm van het contact met een kind tijdens het schrijven van een afstemming. Ik werk graag met kinderen en heb jarenlang in het onderwijs voor de klas gestaan. Dat ik nu op deze manier iets mag betekenen voor kinderen (jongeren en volwassenen) had ik nooit bedacht en maakt me dankbaar. Het contact tijdens een afstemming voelt heel puur en het is telkens weer een unieke intuïtieve reis. Elke afstemming opnieuw geniet ik ervan om de kracht, creativiteit en speelsheid van de ander te zien. Het voelt zo oprecht en bijzonder om zo open in contact met elkaar te zijn. Dan kan er in korte tijd een grote helderheid en groei plaatsvinden. Ik kijk er naar uit iets voor jou als ouder en je kind te mogen betekenen en een bijdrage te leveren aan jullie plezier, geluk en lichtheid op thema’s waarbij het praktisch kan zijn als iemand anders even een zetje geeft in de juiste richting. Met alle liefde luisteren en een gesprek van ziel tot ziel kan dat zetje zijn en voor enorm grote stappen voorwaarts zorgen, waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Ervaringen

“Wow, wat een mooie afstemming! Wat heb jij mooi talent zeg… wow!! Super bedankt… “
Linda

“Wauw… ik ben zo dankbaar voor deze boodschap….het helpt mij enorm… dankjewel.”
Martin

‘Ik vind je manier van schrijven erg prettig en herken me helemaal in deze prachtige afstemming.’
Eline

Een luisterkind afstemming is voor iedereen. Van ongeboren kinderen tot volwassen.
Bij je eigen kinderen jonger dan 10 jaar heb je géén toestemming van ze nodig om dit aan te vragen. In alle andere gevallen wel.

Hoe werkt het?

 1. Je vraagt een afstemming aan via contact of door een mail te sturen naar robert@voordeliefdegeboren.nl
 2. Je ontvangt uitgebreide informatie via email.
 3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, je eventuele vragen en achtergrondinformatie).
 4. Binnen twee weken, nadat jouw informatie en betaling ontvangen is, wordt je afstemming gemaakt. Deze afstemming wordt dan direct per mail naar je toegestuurd.

Luisterkindmethode

De methode waarvan ik gebruik maak, heet de Luisterkindmethode. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Anke van Leeuwen om dit werk op een zorgvuldige en waardevolle manier te kunnen doen. Deze methodiek is ontwikkeld door Diana Hendriks en het is vergelijkbaar met een reading, automatisch schrift of soul reading.

Alles is energie. En we zijn allemaal met elkaar verbonden. In de energie stem ik me af om te luisteren naar de boodschappen van jouw kind. Je krijgt inzicht in wat er speelt, waar eventuele blokkades zitten en waar de mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en te groeien. Je hoeft alleen enkele gegevens zoals je naam, een foto en de geboortedatum door te geven.

Het kan zijn dat er al veel zaken tijdens de afstemming worden opgelost in de energie. Daarnaast krijg je vaak praktische handvatten mee om in jouw leven toe te passen.

Heb jij interesse om de opleiding tot luisterkindwerker zelf te volgen, kijk dan gerust eens op de website van Luisterkindtrainster Anke van Leeuwen of op de website van oprichtster Diana Hendriks.

Wil jij een boodschap op maat ontvangen?

luisterkind afstemming

Investering
De investering voor een Luisterkind afstemming bedraagt €88,00.

Locatie:
Niet van toepassing.
Je hoeft niet te reizen of thuis te blijven tijdens het maken van de afstemming. Je ontvangt direct een bericht als het klaar is.

Contact
Mail voor meer informatie en/of het aanvragen van een afstemming naar robert@voordeliefdegeboren.nl

Ervaringen

“Wow Robert, ik ben sprakeloos, stil, in tranen… En ik ook blij… Voor mij is er geen twijfel meer… Ik bedank je vanuit heel mijn hart…”
Bianca

“Wauw… Wat een lap tekst. En wat puur… dankjewel.”
Paul

“WoW lieve Robert. Wat je hebt beschreven raakt me enorm en voelt heel kloppend… Wat heb je dit mooi gedaan. Je bent een van de weinigen die me de laatste tijd zo helder heeft kunnen helpen/raken… Alles klopt gewoon. Super super super bedankt…”
Sofie