LUISTERKIND

Contact op zielsniveau via Luisterkind

 • Loop je vast in de opvoeding van je kind?
 • Zou je weleens willen weten wat er allemaal in dat bolletje omgaat?
 • Begrijp je niet waar het gedrag van jouw kind vandaan komt?
 • Wil je stappen zetten in je eigen leven maar weet je niet hoe?

Als Luisterkindwerker luistert Anke naar jouw (onbewuste) innerlijke wereld.
Zij is er om de boodschappen van jouw ziel, (of die van je kind), door te geven aan jou.

Hoe werkt Anke?

Alles is energie. Wanneer je je openstelt om deze energie te voelen en te ontvangen is het mogelijk om informatie te krijgen die, op bewust niveau, (nog) niet aan het daglicht is gekomen.  In de energie stemt Anke zich af op jou of je kind en op die manier voelt, hoort en/of ziet ze wat er in jou omgaat, waar blokkades zitten en waar openingen zijn om je verder te ontwikkelen en te groeien.

Anke luistert met liefde, rust en respect naar wat jouw innerlijke wereld (of die van jouw kind) haar wil vertellen en zet dit voor jou op papier. Het afstemmen gebeurt op afstand (en dus zonder afspraak in een praktijkruimte) met behulp van de naam, een foto en de geboortedatum.

Het kan zijn dat er tijdens de afstemming al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijg je ook handvatten mee waar jezelf in jouw leven (of als ouders zijnde van je kind) mee aan de slag mag. 

Het verloop van een  Luisterkindafstemming

 1. Je vraagt een Luisterkindafstemming aan via het contactformulier of door een mail te sturen naar anke@voordeliefdegeboren.nl
 2. Via de email ontvang je uitgebreide informatie.
 3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, vragen en achtergrondinformatie).
 4. Anke maakt de afstemming binnen twee weken nadat ze jouw informatie en de betaling ontvangen heeft. De afstemming wordt per mail toegestuurd.

Voor Wie?

Een Luisterkindafstemming is geschikt voor iedereen die openstaat voor de boodschappen van zijn/haar ziel en is daarom voor zowel kinderen als volwassenen geschikt. Bovendien is het een mooie manier om boodschappen van mensen te horen die niet (meer) of nog niet de mogelijkheid hebben om te praten (denk bijv. aan baby’s, mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking of mensen met dementie).

Kinderwens:

De module Luisterkind-kinderwens heb ik in november 2018 gevolgd. Voor iedereen die een kinderwens heeft, maar deze (tot nu toe) niet in vervulling heeft kunnen laten gaan, kan ik een Luisterkindafstemming schrijven. In de energie ga ik in gesprek met jou om zo te ontdekken wat er op energetisch niveau mag veranderen om de kinderwens wellicht in vervulling te laten gaan.

De praktische voordelen van een Luisterkindafstemming

 1. Alle vragen kunnen gesteld worden.
 2. Het kind of de volwassene kan in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven.
 3. Er is geen reistijd en er zijn dus ook geen reiskosten.

Achtergrond als Luisterkindwerker

De opleiding tot Luisterkindwerker heeft Anke gevolgd bij Diana van Beaumont en ze staat vermeld op haar website.

Investering

De investering voor een Luisterkindafstemming bedraagt €55,00

Contact

Mail voor meer informatie en/of het aanvragen van een Luisterkindafstemming naar anke@voordeliefdegeboren.nl of vul het contactformulier in.