Innerlijk werk & meditatie innerlijke vrede

Ervaar snel weer meer innerlijke vrede ondanks de (symbolische) oorlog om je heen – Begeleide meditatie

Alles in de wereld kan je gebruiken om verder van jezelf af te komen. En…
Alles in de wereld kan je gebruiken om dichter bij jezelf te komen.

Je kan het dus gebruiken in jouw voordeel. En ook nog eens alles. Alles wat jouw raakt. Tenslotte raakt het iets in jou. Dat is niet goed of fout, maar kan je als neutrale informatie oppakken. Zodat jij enorm kan groeien… Om je persoonlijke groei in sneltreinvaart te laten gaan hoef je niet te wachten tot een workshop, cursus of coachingsessie. Het dagelijkse leven is mijn klaslokaal. En ik ben continu leraar en leerling. En ik leer als tierelier (ik vind dat een leuk woord, tierelier).

Hierbij een video over innerlijk werk en een meditatie om direct meer innerlijke vrede te ervaren. Je hoeft niet te wachten tot de oorlog buiten je is gestopt om zelf rust en ontspanning te ervaren. Oorlog mag je hier letterlijk zien maar ook symbolisch. Het is alles wat de vrede in jou verstoort! Kies jij in jezelf voor vrede of voor oorlog? En als er eventueel hier en daar wat oorlog is in jezelf over een bepaalde situatie, kan je dan vrede mee hebben dat dit op dit moment even zo is? Daar begint de liefde, de vrede en de ontspanning. Samenvallen met de liefde (vrede) die je al bent en die er altijd al is.

Als je hierin begeleiding wil, stuur me gerust een bericht. In een paar sessie die zelf al mega waardevol zijn kan ik je helpen dit in te trainen. Een cliënt zei me laatst: “Jij geeft me tools mee waar ik zelf verder mee kan in mijn leven.”

Dat is precies wat ik graag wil bereiken in een sessie. Op zich zelf staand zijn ze helend en gebeurt er mega veel zodat er echt een positieve nieuwe flow kan ontstaan. En daarnaast is het mijn doel dat je mij of een andere coach in het dagelijkse leven niet nodig hebt. Dán en op die momenten lig je niet op een massagetafel of zit je niet tegenover een coach die je begeleid, maar is het wel heel wezenlijk om de tools te hebben om vanuit kracht de juiste keuzes te maken die goed voor je zelf. Zodat je vanzelf meer rust in jezelf gaat ervaren. De ontspanning bij jezelf wordt dan een basis in jezelf en je bent minder afhankelijk van wat er om je heen gebeurt.

Wil jij dat ook? Stuur me gerust een bericht. Fijne meditatie!