Meditatie: een reis naar de binnenaarde

Mediteren brengt rust, balans en flow. Het verhoogt mijn effectiviteit en geluk. Ik kan meer bij mezelf blijven. Maar dat is nog niet alles…

Ik kan overal naar toe! Via lichtreizen of astrale reizen kan je met je lichtlichaam op reis. Je hebt als ziel een fysiek lichaam. En je hebt een lichtlichaam. Zittend op de bank kan je met je lichaam van licht op reis gaan. Voordeel: geen lange rijen op het vliegveld! Voordeel 2: je kan naar plekken waar je normaal gesproken niet mag of kan komen… Bijvoorbeeld naar de binnenaarde.

Hoe meer ik daar over las en hoorde, hoe aannemelijker voor mij dat er in de aarde ook ruimte is om te leven. Via diverse meditaties bezocht ik andere planeten en dus plekken ín de aarde. Weliswaar dus niet fysiek in de 3d-energie, maar in de 5d-energie of hoger. Dat zijn in de afgelopen 10 jaar mooie reizen geweest… en ik heb veel lichtbroeders mogen ontmoeten tijdens die reizen die me dierbaar zijn. Net zoals met een gewone vakantie ‘ik wil nog niet naar huis’.

En in deze meditatie ben ik jouw reisleider als je wilt. Pak je koffers… niet. Ogen dicht en let’s go. Nou ja, eerst even op play drukken van de video en dan je ogen dicht!

Een begeleide meditatie naar de ‘binnenaarde’. Reis je mee 😉