Verhoog je trilling

Meerdere mensen hoor ik zeggen dat ze graag wat willen doen. Iets willen doen aan een mooiere, betere wereld en willen bijdragen aan het ontwaken van de mensheid.

Dat kan op vele manieren. Eén van die manieren is om zélf te ontwaken. Zorg met zoveel liefde voor jou. Zorg dat je jouw trilling verhoogt. Het heeft een ongelofelijk effect op alle mensen die je ontmoet op deze dag. En dat heeft weer effect op mensen die zij ontmoeten deze dagen.

Bovendien zijn we allemaal met elkaar verbonden. En je bent diep verbonden met velen die dicht bij je staan. Zij voelen het vaak onbewust dat het goed met je gaat. Zij profiteren daarvan mee. Dus als je iets wilt doen voor jezelf én als je iets wilt doen voor anderen, dan is het verhogen van je trilling een goede optie. Ook dat kan weer op veel manieren waaronder wandelen in de natuur, lachen, in verbinden zijn of iets anders doen wat bij jou past op dat moment. En zeker via deze meditatie 🙂

Met deze meditatie verhoog je direct je trilling. Je voelt je lichter en gelukkiger. Een ideale basis om vanuit te leven, te leren, te manifesteren en in de hoogste flow te komen. Doe deze meditatie bv 21 dagen lang elke ochtend. En sta versteld van het effect.

Bovendien kan je deze meditatie gebruiken als je je klote voelt of angstig of verdrietig. Deze meditatie is zo ingericht dat je je heel snel beter voelt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.