Eerste blog op Lichtwerkers Nederland

Ik ben trots en blij met mijn eerste blog op de website van Lichtwerkers Nederland. Na fijn contact met Denise en Davy, de beheerders, hebben ze ‘Engel in de supermarkt’ online gezet. Er zullen meerdere blogs volgen. Veelal met de strekking van spiritualiteit in het dagelijkse leven. Ik heb een passie voor spiritualiteit en esoterische wijsheden en om die zo concreet mogelijk en toepasbaar te maken in het leven.

Lichtwerk is een term die me ontzettend raakt. Er zijn veel lichtwerkers onder ons. We reinigen huizen, scholen en andere gebouwen. We helpen overleden zielen die in de tussenlagen zijn blijven hangen verder naar het licht door vortexen te plaatsen of door om te rijden langs begraafplaatsen. We herstellen en bekrachtigen bepaalde plaatsen op de aarde. We bidden voor onbekende mensen op straat, voor situaties in de wereld en doen mee aan groepsmeditaties ten behoeve van meer wereldvrede. We zijn lichtwerkers. En we zijn met veel. En we doen nog meer. Lichtwerkers, deel gerust wat je zoal doet!

We doen dit zonder dat iemand uit de omgeving het ziet of weet (afgezien van dat ik dit nu voor het eerst openbaar deel uiteraard?), maar oh zo graag, vanuit ons hart en met de diepste zielsvervulling die we maar kunnen ervaren.

Mede daarom ben ik extra trots en blij om me zo welkom te voelen bij een groep bloggers die schrijft voor Lichtwerkers Nederland.

De blog is te lezen op Lichtwerkers Nederland. Er staan daar diverse blogs van meerdere schrijvers over allerlei verschillende onderwerpen over spiritualiteit en zelfrealisatie. De blog zelf was hier op de blog Voor de liefde geboren al te lezen.