Opleiding tot Luisterkindwerker

Ik ben mijn maatje
mijn maatje voor het leven
alles wat ik nodig heb
ik zal het mezelf geven.
– Anke –

Jij als Luisterkindwerker
Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten, maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms ver weg en diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

Als Luisterkinderwerker ga je juist voorbij deze laagjes en maak je contact met de wijsheid van de volwassene of het kind. Hierdoor kan de persoon zelf, tijdens de Luisterkind-afstemming, veel van zijn eigen vragen beantwoorden, veranderingen in de energie in gang zetten en praktische handvatten geven voor zichzelf.

Het maken van de Luisterkind-afstemming gebeurt volledig op afstand met behulp van de naam, geboortedatum en foto van de persoon en het contact vindt plaats in de energie. Alle informatie die de persoon tijdens de Luisterkind-afstemming doorgeeft aan de Luisterkindwerker, wordt beschreven in een verslag: De Luisterkind-afstemming.

Wil jij ook op deze bijzondere manier een helpende hand bieden aan kinderen en volwassenen? Hen hulp bieden op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel gebied? Misschien is de halfjaar durende opleiding tot Luisterkindwerker dan wel iets voor jou?

De opleiding tot Luisterkindwerker
Tijdens de CRKBO erkende opleiding leer je werken met de unieke Luisterkind methode. Je leert de theorie en gaat al snel praktisch aan de slag met het maken van Luisterkind-afstemmingen.
Download hier de opleidingsbrochure en lees alles over de opleiding.

Locatie
In november 2019 en februari 2020 start Anke de opleiding in Nijmegen op een unieke locatie: De Oorsprong.

Data
De data van de opleiding die in november start zijn:

  • Maandag 11 november 2019
  • Maandag 9 december 2019
  • Maandag 6 januari 2020
  • Maandag 3 februari 2020
  • Maandag 2 maart 2020

De data van de opleiding die in februari start zijn:

  • Maandag 10 februari 2020
  • Maandag 9 maart 2020
  • Maandag 6 april 2020
  • Maandag 11 mei 2020
  • Maandag 8 juni 2020

Contact
Wil je meer informatie of wil je je graag opgeven voor de opleiding? Neem dan contact op met Anke. Zij is opgeleid als Luisterkindwerker en Luisterkind trainer en is werkzaam binnen Team van Beaumont.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/