BOODSCHAP VAN DE ZIEL

Wil jij een reading laten doen? Je krijgt antwoorden op de vragen die je hebt van je eigen ziel!

Vanuit mijn ziel stem ik me af op jouw ziel.
Vanuit mijn hart stem ik me af op jouw hart.
Vanuit liefde stem ik me af op de liefde die jij bent.
Vanuit mijn hogere zelf stem ik me af op jouw hogere zelf.
Vanuit het wijze deel in mij, luister ik naar het wijze deel in jou.

Wellicht ken je het onder de naam reading, automatisch schrift, luisterkind voor volwassenen of anders. Of onder namen als medium, paragnost of reader. Het komt op hetzelfde neer. Ik luister namelijk naar wat jij te vertellen hebt en schrijf dat op. Dat doe ik zonder je fysiek te hoeven zien of te spreken. Je krijgt inzicht op afstand. Ik luister in de energie.

In een boodschap ontvang je doorgaans:

  • Inzicht en begrip waardoor iets speelt in je leven.
  • Inzicht in mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en groei.
  • Praktische handvatten.
  • Heling, dat vindt vaak al plaats tijdens het maken van een boodschap van de ziel.
  • Eventueel een boodschap van een overleden dierbare. Hier kan je specifiek om vragen.

Ervaringen reading

“Bedankt voor je mooie woorden. Het voelt heel zuiver. Dank!”
Ingrid

“Wow Robert, ik ben sprakeloos, stil, in tranen… En ik ook blij… Voor mij is er geen twijfel meer… Ik bedank je vanuit heel mijn hart…”
Bianca

Een boodschap voor de ziel is voor iedereen. Van ongeboren kinderen tot volwassenen en van een overleden dierbare tot een dier. 

Hoe werkt het?

  1. Je vraagt een boodschap van de ziel aan via contact of door een mail te sturen naar robert@voordeliefdegeboren.nl
  2. Je ontvangt uitgebreide informatie via email.
  3. Je stuurt de gevraagde informatie toe (naam, geboortedatum, foto, je eventuele vragen en achtergrondinformatie).
  4. Binnen twee weken, nadat jouw informatie en betaling ontvangen is, wordt je boodschap van de ziel gemaakt. Deze wordt dan direct per mail naar je toegestuurd.

Opleiding

De methode waarvan ik in basis gebruik maak heet de Luisterkindmethode. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Anke van Leeuwen. Deze methodiek, om dit werk op een zorgvuldige en waardevolle manier te kunnen doen, is ontwikkeld door Diana Hendriks. Het is vergelijkbaar met een reading, automatisch schrift of soul reading. Bij een boodschap van de ziel is het verschil dat ik nog meer de flow van het contact volg en de schrijfwijze daarin volg die het meest kloppend voelt in het contact met de ziel van dat moment. 

Alles is energie. En we zijn allemaal met elkaar verbonden. In de energie stem ik me af om te luisteren naar de boodschappen van jou, jouw kind of een overleden dierbare. Je krijgt inzicht in wat er speelt, waar eventuele blokkades zitten en waar de mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en te groeien. Je hoeft alleen enkele gegevens zoals je naam, een foto en de geboortedatum door te geven.

Het kan zijn dat er al veel zaken tijdens een boodschap van de ziel worden opgelost in de energie. Daarnaast krijg je vaak praktische handvatten mee om in jouw leven toe te passen.

Heb jij interesse om de opleiding tot luisterkindwerker te volgen, kijk dan gerust eens op de website van Luisterkindtrainster Anke van Leeuwen of op de website van oprichtster Diana Hendriks.

Wil jij een reading laten doen en boodschap op maat ontvangen?

Investering
De investering voor een Boodschap van de ziel bedraagt €88,00.

Locatie:
Niet van toepassing.
Je hoeft niet te reizen of thuis te blijven tijdens het maken van de afstemming. Je ontvangt direct een bericht als het klaar is.

Contact
Mail voor meer informatie en/of het aanvragen van een Boodschap van de ziel naar robert@voordeliefdegeboren.nl

Ervaringen reading

“Wow, wat een mooie afstemming! Wat heb jij een mooi talent zeg… wow!! Super bedankt… “
Linda

“Ik ben ongelooflijk dankbaar voor je boodschappen. Het raakt me diep… en het geeft kracht en bemoediging en ook vreugde.” Dianne