Wat zijn lucide dromen – deel 2

Lucide dromen voor gevorderden & innerlijk werk.

Ik heb een lucide droom, en dan?

Slapend rijk worden is een spreuk die je misschien wel kent!

Wist je dat je ook slapend je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling kan zetten?

Dat kan via Lucide dromen. Je bent je bewust tijdens je droom dat je droomt. Ontwaken in je droom is 1. En al helemaal te gek! Maar dan? Wat kan je er mee? Wat wil je ermee?

Hierbij enkele tips wat je vervolgens kan doen ín je lucide droom als je het wilt gebruiken voor innerlijke groei. Bovendien deel ik vervolgens hoe je in mijn beleving, heel eenvoudig en mega effectief het dagelijkse leven op een vergelijkbare manier kan gebruiken voor je ontwikkeling.

In het dagelijkse leven gebruik ik alles als spiegel voor mijn groei. En als reflectie voor mijn innerlijke vrede en geluk.
– Als een deelnemer van een training eigenwijs is waar ik me aan stoor, vraag ik me af welk deel in mij eigenwijs is.
– Als een paar vrouwen niet luisteren of aandacht hebben in de training naar wat ik deel, dan vraag ik mezelf af naar welke vrouwelijke kwaliteiten in mezelf ik nog niet luister.
En zo zijn er honderden voorbeelden die ik gebruik om me sneller relaxt te voelen als dat niet zo is én hoe ik vervolgens anderen benader vanuit openheid in plaats van oordeel. Het gaat zo gemakkelijk intussen dat het een tweede natuur is. Wat er dan in me opkomt, daar kan ik wat mee en ik kan het laten. Maar als ik wil kan ik er in dat moment of later rustig naar kijken.

In een lucide droom is dit nog makkelijker. Je kan namelijk direct aan de ander vragen: Waar sta jij voor in mij? Je kan dan hele verrassende antwoorden krijgen en zo ontdekken waar je jezelf nog onbewust saboteert op jouw weg naar meer geluk, succes of overvloed. Zo kan je alsnog slapen rijk worden. Of in elk geval slapen groeien.

Welterusten! Warme groet en fijne lucide dromen toegewenst!

https://youtu.be/YCb0O4Dsuu4