SPIRITUELE VAKANTIE – SARDINIË

Spirituele vakantie Sardinië

Prachtige natuur, krachtplaatsen, geweldige Nederlandse begeleiding van een lokaal meestergids, diverse meditaties, clearings, activaties, healing, heerlijk eten, genieten en meer… 

Zomaar wat kernwoorden van een reis naar een wonderschone unieke plek in de wereld waarin je opgetild wordt door de hoge energieën. Wil jij dit combineren met een innerlijke reis? En dit alles in een relaxte, ontspannen sfeer waarin niets moet. 

Oja, in de prijs zit ook het eten, het vervoer op locatie, de overnachtingen en de begeleiding op het gebied van groepsworkshops. 

Heb jij interesse en wil je mee? Neem contact om te kijken wat deze reis voor jou kan betekenen.  Onze meestergids Sam Pitzalis organiseert bovendien meerdere reizen op Sardinië per jaar. Dus wellicht zit er nog een andere interessante reis bij waar je blij van wordt. 

In de prehistorische Pleiaden–Vallei op Sardinië: Uniek in de wereld.

Tijdens deze vakantie maak je een reis naar binnen! De natuur in Sardinïe is prachtig en we bezoeken bijzondere krachtplekken waar de magie voelbaar is. Onze Nederlands reisleider kent de best bewaarde heilige plekken. Door de hoge frequenties op de deze plaatsen is het gemakkelijker om te ervaren dat je verbonden met iets wat groter is dan jezelf. Je intuïtie, synchronisaties en de innerlijke rust die altijd al in jou is, wordt hier veel tastbaarder.

Het eten is Italiaans lekker, de gastvrijheid is top en de begeleiding van een echte kenner van het gebied. Gezamenlijk bezoeken we de historische krachtplaatsen. Dit is vanuit ontspanning, dus als jij een andere flow op een dag hebt dan is dat uiteraard prima.

Behalve de bezichtigingen, het samenzijn, het heerlijke eten en het laven aan de liefdevolle energieën is er een dagelijks programma waar je vrijblijvend bij kan aansluiten. Het gaat om diverse groepsworkshops met begeleide meditaties, healing en activaties. Tijdens zo’n groepsworkshops zouden we zomaar een astrale reis kunnen maken naar de Pleiaden!

Tenslotte ligt op Sardinië een aantal prehistorische plekken gerangschikt conform het Zevengesternte (andere benaming voor de Plejaden). Alle oude culturen werkten met de constellaties aan ons firmament: denk maar aan de piramides van Gizeh, die gerangschikt liggen conform het sterrenbeeld Orion. De wijsheid die in constellatie-relaties besloten ligt, is juist in deze tijd van transformatie van groot belang: niet alleen in de Andes of Egypte, ver weg, maar juist ook hier en nu in Europa, dichtbij.

Hoe bijzonder is het om juist de energie van de Plejaden te mogen ontvangen in een prehistorische vallei met spectaculaire link naar de Plejaden op Sardinië? Daar waar prehistorische plekken ‘op aarde’ gerangschikt liggen als de Plejaden zelf ‘in de hemel’?

Te veel mooi toeval bracht Sam Pitzalis – van Keep Alive Tours – en de workshopbegeleider Robert Derksen bij elkaar in deze reis. Zo kan het ook geen toeval zijn dat de grootste toren in die constellatie op dat prachtige stuk Sardinië verbonden is met de meest krachtige ster: Alcyone. Bovendien is die toren zelf een meesterwerk wat betreft archeo-astronomie: bedoeld om de energie van ‘boven’ op te vangen; het is een plek vol symboliek, inclusief een levenswegroute, denk maar aan een labyrint, letterlijk de verbinding tussen hemel en aarde. Ook de andere prehistorische plekken zijn op hun eigen unieke manier verbonden met de andere sterren van de Plejaden. We beleven het vooral door ons te openen voor de zuivere energie, waardoor je dieper bewust wordt van je sterrenafstamming, van wie je werkelijk kunt zijn, van wat jouw missie hier op Aarde is. De begeleiding en de reis zelf ondersteunen je om met hoge vibraties te kunnen werken en leven wat je ontzettend veel gaat brengen in je leven. Zo wordt deze reis op een unieke plek in Europa ook een innerlijke reis. En dat op een Sardinië op zijn fraaist: bloemenrijk.

Over een vergelijkbare reis vorig jaar....

  • Een ervaring om nooit te vergeten, de Pleiadenreis naar Sardinië. We kwamen op de meest bijzondere plekken, verbleven in unieke slaapgelegenheden en het eten was geweldig. Dit alles was perfect geregeld door Sam, een heel fijne gids om mee te reizen. Dankjewel Sam! Tot de volgende reis.

DAGSTRUCTUUR

DAG 1 T/M 8: 
Allereerst: er is inhoud met flexibiliteit. We gaan niet een strak programma punt voor punt aflopen, maar alles komt op meerdere manieren aan bod. Maar hier volgt de zeer waarschijnlijke dagstructuur.

Aankomst aan een fantastisch meer: glorieus bij zonsopkomst, en nou pikken we nog de 99% volle maan mee ook. We wijzen je natuurlijk waar de Plejaden zijn.

De dag erna naar een dorp bij Monte Santo, Heilige Berg, en terecht. Er is iets heel bijzonders aan de hand met de Zomerzonnewende. Als die bewuste relaties met zon, hemellichamen, sterren op dit eiland… Om nooit te vergeten.

We slapen net als nacht 1 in een ‘agriturismo’ met zeer hoge reviews qua eten en slapen, en… een pittoresk zwembad.

De dag begint steeds met ontbijt. Of net iets avontuurlijker: wie wil, gaat daarvoor al mee op een korte wandeling. De groepsworkshops worden afgestemd op de plekken en het programma. Per dag kan het dus verschillen of er een ochtendmeditatie is, een ‘sharing’ of direct een ‘astrale reis’ of anderszins. Of juist een (kort) avondprogramma als dat past bij de dag.

Soms volgt er een korte rit, omdat er gewoon écht iets bijzonders in de buurt is. Met eventueel een lunchpicknick in natuur en/of bij een spirituele plek. Samen volgen we de flow en maken we het geheel passend zodat de bezichtigingen en de groepsworkshops bij elkaar aansluiten. Die kunnen de ene dag overigens kort zijn en de andere dag langer. Wij zullen jullie meenemen en begeleiden.

Er is onderweg altijd wel ruimte voor een koffiestop, gewoon gezellig. Dat kan ook in het agriturismo zijn. Dat agriturismo is in een dorp, dus wie wil, kan er nog op uit. Maar rust in de ruime moestuin en de boomgaard kan ook. Of op je ruime mooie kamer. Of aan het zwembad.

Vanaf 19 uur is diner of al hapjes. Er ontstaat vanzelf een favoriete plek. Mooi in de boomgaard? Het ontstaat. De laatste nacht weer in het eerste agriturismo. ‘Thuiskomen in jezelf’. En daarna naar huis: Thuiskomen na een reis.

Een spirituele vakantie…
Prachtige natuur met hoge energieën om in op te laden… 
Mail Sam via: info@keepalivetours.com

Meer informatie en aanmelden

Sam Pitzalis

Onze bevlogen gids Sam komt al jaren op plekken die anderen net of nog niet hebben ontdekt, nu Sardinië – zijn diepe trotse roots – opeens hip is. Sam is zó in de diepere energie van zijn roots Sardinië gekomen, dat het hem wel lijkt te belónen: meer en meer opent Sardinië zich voor hem, met zeer grote schoonheid, wijsheid en puurheid.

Reacties op de laatste plejaden reis naar Sardinië

  • Robert is voor mij een toonbeeld van hoe je zielen dient. Vanuit het hart, authentiek, liefdevol en verbonden. De reis werd al snel een lichtwerkers samenkomst. Wat zorgde voor diepgang en Licht zonder werken, doorstroming en niet te vergeten enorm gelachen! En volgens mij hebben we door het loslaten van tijd en programma je nog meer kunnen ont-moeten in wie je bent en wat je hier op aarde doet 😊
  • Ik heb genoten van Robert op de reis naar Sardinie. Super integer, krachtig, fijn en wijs mens. Naast dat hij zich als persoon ook kwetsbaar en zich als ‘mens’ laat zien en zijn diepe wijsheid rustig en praktisch inzet en tevens ingrijpt als dat moet, benadert hij daadwerkelijk mensen en situaties vanuit het hart waardoor hij bedding geeft aan iedereen en alles wat zich aandient. Wat wil je nog meer….

Spirituele reisvakantie – Sardinië, 

Opladen op het magische Sardinië

Datum: zaterdag 29 april tot en met zaterdag 6 mei.
Investering: € 1750,-
Inclusief: Overnachtingen, alle maaltijden, vervoer, entree, groepsbegeleiding en 1-op-1 sessies indien nodig. 
Kleine groepen van ongeveer 8 deelnemers. 
Begeleiding: Sam Pitzalis & Robert Derksen 

Meer informatie en aanmelden: bel Robert via 0613689940 of mail naar info@voordeliefdegeboren.nl 

Meer informatie en aanmelden