SPIRITUELE REISVAKANTIE – SARDINIË

Prachtige natuur, krachtplaatsen, geweldige Nederlandse begeleiding van onze lokale meestergids Sam Pitzalis van Keep Alive Tours, diverse meditaties, clearings, activaties, healings, heerlijk eten, genieten en meer… 

Zomaar wat kernwoorden van een reis naar een wonderschone unieke plek in de wereld waarin je opgetild wordt door de hoge energieën. Sardinië is niet voor niets één van de gebieden die onderdeel uitmaakt van de Blue zones. Wil jij dit combineren met een innerlijke reis? En dit alles in een relaxte, ontspannen sfeer waarin niets moet. 

In de prijs zit al het eten, het vervoer op locatie, eventuele entree bij de oude tempels, de overnachtingen en de begeleiding op het gebied van groepsworkshops en persoonlijke processen. 

Heb jij interesse en wil je mee? Neem contact om te kijken wat deze reis voor jou kan betekenen.  Onze meestergids Sam organiseert bovendien meerdere reizen op Sardinië per jaar. Dus wellicht zit er nog een andere interessante reis bij waar je blij van wordt. 

In de prehistorische Pleiaden–Vallei op Sardinië: Uniek in de wereld.

Tijdens deze vakantie maak je een reis naar binnen! De natuur in Sardinïe is prachtig en we bezoeken bijzondere krachtplekken waar de magie voelbaar is. Onze Nederlands reisleider kent de best bewaarde heilige plekken. Door de hoge frequenties op de deze plaatsen is het gemakkelijker om te ervaren dat je verbonden bent met iets wat groter is dan jezelf. Je intuïtie, synchronisiteit en de innerlijke rust die altijd al in jou is, wordt hier veel tastbaarder.

Het eten is Italiaans lekker, de gastvrijheid is top en de begeleiding van een echte kenner van het gebied. Gezamenlijk bezoeken we de historische krachtplaatsen. Dit is vanuit ontspanning, dus als jij een andere flow op een dag hebt dan is dat uiteraard prima. 

Behalve de bezichtigingen, het samenzijn, het heerlijke eten en het laven aan de liefdevolle energieën is er een dagelijks programma waar je vrijblijvend bij kan aansluiten. Het gaat om diverse groepsworkshops met begeleide meditaties, healing en activaties. Tijdens zo’n groepsworkshops zouden we zomaar een astrale reis kunnen maken naar de Plejaden!

Tenslotte ligt op Sardinië een aantal prehistorische plekken gerangschikt precies in dezelfde verhoudingen als deze Zeven zusters, zoals de Plejaden ook wel genoemd worden. Alle oude culturen werkten met de sterren en hadden grote kennis over de constellaties aan ons firmament: denk maar aan de piramides van Gizeh, die gerangschikt liggen conform het sterrenbeeld Orion. De wijsheid die in constellatie-relaties besloten ligt, is juist in deze tijd van transformatie van groot belang: niet alleen in de Andes of Egypte, ver weg, maar juist ook hier en nu in Europa, dichtbij.

Hoe bijzonder is het om juist de energie van de Plejaden te mogen ontvangen in een prehistorische vallei met spectaculaire link naar de Plejaden op Sardinië? Daar waar prehistorische plekken ‘op aarde’ gerangschikt liggen als de Plejaden zelf ‘in de hemel’?

Te veel mooi toeval bracht Sam Pitzalis – van Keep Alive Tours – en de workshopbegeleider Robert Derksen bij elkaar in deze reis. Zo kan het ook geen toeval zijn dat de grootste toren in die constellatie op dat prachtige stuk Sardinië verbonden is met de meest krachtige ster: Alcyone. Bovendien is die toren zelf een meesterwerk wat betreft archeo-astronomie: bedoeld om de energie van ‘boven’ op te vangen; het is een plek vol symboliek, inclusief een levenswegroute, denk maar aan een labyrint, letterlijk de verbinding tussen hemel en aarde. We hebben op deze plek bij eerdere reizen prachtige, eenvoudige en diepgaande ceremonies gedaan afgestemd op het individu, de groep en het grotere geheel. 

Ook de andere prehistorische plekken zijn op hun eigen unieke manier verbonden met de andere sterren van de Plejaden. We beleven het vooral door ons te openen voor de zuivere energie, waardoor je dieper bewust wordt van je sterrenafstamming, van wie je werkelijk bent en kunt zijn, van wat jouw missie hier op Aarde is. De begeleiding en de reis zelf ondersteunen je om met hoge vibraties te kunnen werken en leven wat je ontzettend veel gaat brengen in je leven. Zo wordt deze reis op een unieke plek in Europa ook een innerlijke reis. En dat op het prachtige Sardinië…

Dagstructuur, dag 1 tot en met 8 

We landen op zaterdag 25 mei op Olbia. Die dag staat in het teken van aankomen en verbinden met onszelf, elkaar en het land. Op de eerste dag staat direct een reuzengraf op het programma waarvan er heel veel gevonden zijn in Sardinië. Net als hele grote botten. 

In onze reis stemmen wij als begeleiding ons altijd af op de hoogste flow van de groep. Dat doen we ook samen en in overleg met elkaar. Het kan dus zijn dat het uiteindelijke programma kan afwijken van onze plannen vooraf doordat er iets mag ontstaan waar we dan als groep meer uithalen. Het is inhoud met flexibiliteit. Alles komt op meerdere manieren aan bod waarbij het bijvoorbeeld kan dat we van de zeven vooraf geplande krachtplaatsen er vijf bezoeken. Wellicht bezoeken we dan twee hele andere prachtige plekken die we nog niet kennen. Bij de laatste reis ontdekten we een feeënbos waar we hebben geluncht. En soms is het prettig wat langer bij het zwembad alle prachtervaringen te integreren of via een wandeling langs het meer te genieten van de omgeving. 

We verblijven een paar dagen aan een fantastisch meer: glorieus bij zonsopkomst. Het is een ‘agriturismo’ met zeer hoge reviews qua eten en slapen, en een pittoresk zwembad waar mensen werken vanuit hun hart. De plekken waar we slapen en eten kiezen we op basis van natuur, vrijheid, natuurlijke schoonheid, ruimte en dus waar mensen werken vanuit liefde. 

Vanaf hier bezoeken we de Santa di Stefano. Een rustige en bijzondere oude plek. Er is hier tijd om rustig op jezelf rond te lopen en te ervaren. Bij de verschillende krachtplaatsen zal daar telkens ruimte voor zijn. Het is ook een mooie plek om een opstelling of ander innerlijk werk te doen. 

De dag begint steeds met ontbijt. Of net iets avontuurlijker: wie wil, gaat daarvoor al mee op een korte wandeling. De groepsworkshops worden afgestemd op de plekken en het programma. Per dag kan het dus verschillen of er een ochtendmeditatie is, een sharing of direct een opstelling, ‘astrale reis’ of anderszins. Of juist een (kort) avondprogramma als dat past bij de dag en groepsenergie.

Na de eerste dagen bij het meer blijven we een paar dagen in de Plejaden vallei zelf. Daar bezoeken we de ’tempel van het hart’ en de ’tempel van Alcyone’. Beide plekken zijn zeer geschikt voor een gezamenlijke ceremonie. 

Voor de laatste dagen erna staan een Vijf leylijnen punt op het programma en de Santo Christina. We verblijven dan op onze 3de overnachtingsplek die daar dichterbij in de buurt ligt. 

Soms volgt er een korte rit, omdat er gewoon écht iets bijzonders in de buurt is. Met vaak een lunchpicknick in de natuur en/of bij een spirituele plek. Onderweg is geregeld ruimte voor koffie of ijs. Samen maken we het geheel passend zodat de bezichtigingen en de groepsworkshops bij elkaar aansluiten. Die kunnen de ene dag overigens kort zijn en de andere dag langer. Wij zullen jullie meenemen en begeleiden.

Op zaterdag 1 juni vliegen we vanaf Olbia terug, hoewel je uiteraard vrij bent om zelf langer te blijven. Op die manier kan je de overgang naar huis meer geleidelijk maken en zeker als je verblijft in Olbia kan je Sardinië nog weer op een andere manier ontdekken. De vliegprijzen zijn nu nog erg goedkoop via Easy Jet en we helpen je met informatie over het vliegen en eventuele extra overnachtingen. En daarna naar huis: Thuiskomen na een reis.

Het is een reis om ‘Thuis te komen in jezelf’.

Een spirituele reisvakantie…
Prachtige natuur met hoge energieën om in op te laden, op maat begeleiding bij innerlijk werk, bewuste gelijkgestemde mensen, onwijs lekker eten. Ik word er heel blij van. En jij? Ga je mee?  

Mail Sam via: info@keepalivetours.com
Of vul het aanmeldformulier in op de website van Keep alive tours:

Meer informatie en aanmelden

Sam Pitzalis

Onze bevlogen gids Sam komt al jaren op plekken die anderen nog niet hebben ontdekt, nu Sardinië – zijn diepe trotse roots – opeens hip is. Sam is zó in de diepere energie van zijn roots Sardinië gekomen, dat het hem wel lijkt te belónen: meer en meer opent Sardinië zich voor hem, met zeer grote schoonheid, wijsheid en puurheid.

Sam Pitzalis

Onze bevlogen gids Sam komt al jaren op plekken die anderen nog niet hebben ontdekt, nu Sardinië – zijn diepe trotse roots – opeens hip is. Sam is zó in de diepere energie van zijn roots Sardinië gekomen, dat het hem wel lijkt te belónen: meer en meer opent Sardinië zich voor hem, met zeer grote schoonheid, wijsheid en puurheid.

Reacties op de laatste plejaden reizen naar Sardinië

  • Robert is voor mij een toonbeeld van hoe je zielen dient. Vanuit het hart, authentiek, liefdevol en verbonden. De reis werd al snel een lichtwerkers samenkomst. Wat zorgde voor diepgang en Licht zonder werken, doorstroming en niet te vergeten enorm gelachen! En volgens mij hebben we door het loslaten van tijd en programma je nog meer kunnen ont-moeten in wie je bent en wat je hier op aarde doet 😊
  • Ik heb genoten van Robert op de reis naar Sardinie. Super integer, krachtig, fijn en wijs mens. Naast dat hij zich als persoon ook kwetsbaar en zich als ‘mens’ laat zien en zijn diepe wijsheid rustig en praktisch inzet en tevens ingrijpt als dat moet, benadert hij daadwerkelijk mensen en situaties vanuit het hart waardoor hij bedding geeft aan iedereen en alles wat zich aandient. Wat wil je nog meer….
  • Wauw! Wat een geweldige reis! De zorg van Robert en Sam zorgde voor een heerlijk comfortabele en stevige bedding om met open hart de geweldige krachtplekken die Sardinië rijk is te ervaren. Al na 24 uur voelde ons kleine reisgezelschap als een 'fellowship'; allemaal zo anders, en toch zo één... Wat een schoonheid, wat een overvloed, wat een vreugde! Dank je wel Robert, voor je 'spirituele interne begeleiding', je mooie gedichtjes, je zachtheid en je humor. En dank je wel, Sam, dat je me weer hebt laten herinneren hoeveel rijkdom het eenvoudige leven kent. Ik ben met een rijk gevuld hart teruggekomen in Nederland, en raad een ieder die nog twijfelt absoluut aan om een reis met Robert en Sam te gaan maken. Ik beloof je; daar krijg je geen spijt van...
  • Ik ben net terug van de Sardinië reis, het was voor mij bekrachtigend. En zeer aangenaam .  Sardinië is machtig mooi! Sam een geweldige gids. Zonder dat ik Robert al kende had ik een herkenbaar liefdevol gevoel toen ik zijn foto zag. Dus schreef ik mij in. Het voelde passend. Veilig en puur. En dat klopte. Ik kreeg ruimte om echt mezelf zijn en dit te tonen, mijn behoefte, impuls te volgen. En daaraan expressie te geven.  Daarnaast was ik zo onder de indruk van hoe opstellingen kunnen werken met een loepzuivere begeleider . Robert kon ons zorgvuldig en veilig introduceren in het veld. Het bracht mij verbreding van inzichten. In lichtheid, openheid, ontroering en plezier werden wij een 5 span. In co creatie. Sam heeft als inspiratie gids en verzorger een prachtige basis voor deze reis gelegd. Robert is een unieke begeleider die diep en zuiver aanvoelt wat de hoogste flow is. Mijn levensbeker is nu stromend gevuld met Lichtkracht , Vertrouwen , Blijheid en Dankbaarheid .. (en meer) Dus kan ik een ieder die dit leest zo’n ervaring met Robert in de begeleiding van Harte aanbevelen.

Aanmelden voor deze magische reis 

Datum: zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 1 juni 2024.
Investering: € 1900,-
Inclusief: Overnachtingen, alle maaltijden, vervoer, entree, groepsbegeleiding en 1-op-1 sessies indien nodig. 
Kleine groepen van ongeveer 8 deelnemers. Er is op dit moment nog 1 plek vrij.
Begeleiding: Sam Pitzalis & Robert Derksen 

Meer informatie en aanmelden: bel Robert via 0613689940 of mail naar info@voordeliefdegeboren.nl 

Meer informatie en aanmelden