OPSTELLINGEN

Familieopstellingen en systemisch werk

– Neem jouw plek weer in in je familiesysteem.
– Meer geluk, flow en succes in relaties, werk en gezondheid.
– Zet de onbewuste blokkades en problemen uit je vooroudersysteem weer recht.
– Eer je verleden en neem er verantwoordelijkheid voor door het aan het licht te brengen in een veilige setting.
– Opstellingen werken krachtig en eenvoudig.
– Elke opstelling verandert je toekomst in positief opzicht. 

Eerst volgende opstellingen dag: Donderdag 21 maart
Tijd: 13.00 – 17.00uur.
Adres: Overboslaan 15, Bilthoven.
Investering: € 85-
Gratis parkeren voor de deur. Station Bilthoven is op 1km. Het bos is om de hoek. 

Aanmelden: info@voordeliefdegeboren.nl.
Vragen of telefonisch aanmelden: 0613689940

Ervaar de kracht en heling van opstellen. 

Maak je vrij, voel je vrij

Bij alle opstellingen die ik meemaak, zie ik hoe krachtig, diep en eenvoudig opstellingen werken. Ik begeleid je met behulp van mijn heldere waarnemen vanuit lichtheid en diepte zodat je weer op jouw plek kan staan in het systeem. Daaruit volgt meer geluk, flow, succes in alle facetten van het leven. De problemen en blokkades vanuit het vooroudersysteem worden rechtgezet. Eer je verleden en neem er verantwoordelijkheid voor door het aan het licht te brengen in een veilige setting. Elke opstelling verandert je toekomst in positief opzicht. 

We werken doorgaans met meerdere, korte opstellingen, zodat er meerdere mensen of afhankelijk van de groepsgrootte zelfs iedereen persoonlijk aan de beurt komt om zijn of haar eigen vraag in te brengen. Als je dat wilt uiteraard. 

Bel me of mail me om te kijken wat dit jou kan opleveren. En geef je op via 0613689940 of via info@voordeliefdegeboren.nl.

Een persoonlijke 1-op-1 sessie op maat om heling te brengen in jouw vaderlijn, moederlijn en /of zielenlijn is ook mogelijk. 

Ik heb de opstelling in zo’n kleine groep nog nooit eerder gedaan en heb het als enorm waardevol ervaren. Het feit dat iedereen nu een thema kon inbrengen, en dat de andere drie daarin een rol kregen, was heel bijzonder. Het was niet de bedoeling om een zwaar thema in te brengen, maar toch kon er een paar keer dicht bij de kern van een probleem gekomen worden.

Het was verrassend hoe snel er inzichten kwamenHeel veel dank voor deze mooie dag!
             Betty        

‘Een eerste opstellingsdag mee mogen maken met en bij Robert. Ik kende hem niet, maar liep al een tijdje rond met dat een opstelling mij wellicht verder zou kunnen helpen met een thema in mijn leven. ‘Per toeval’ kwam Robert voorbij en heb ik mij opgegeven. En er is zoveel gebeurd….. zoveel meer dan ik dacht te gaan krijgen. Robert raakt de kern. Hij is in- en meevoelend op een hartgedragen manier. Hij creëert een veilige omgeving, waar iedereen er met zijn/haar vraag mag zijn. Ik was onder de indruk van Robert zijn kennis, manier en begeleiding. Maar vooral dat het mij, mede door Robert, meer heeft gebracht aan heling, inzichten en liefde (voor mijzelf 🤩)

Dus: een opstellingsdag of een ander evenement van Robert: zeker doen!
             Ellen

Veel inzichten en muntjes die vielen… Robert heeft een zacht aimabel karakter waarmee als vanzelf rust, vertrouwen en veiligheid in de groep ontstaat. Op een luchtige en ontspannen manier vanuit zijn eigen kwetsbaarheid bouwt hij het ontvangst, de opstelling en afronding zorgvuldig en vakkundig op. Iedereen kwam aan bod in de opstellingen. Elke opstelling was krachtig vol met onverwachte inzichten. Door het vertrouwen wat Robert uitstraalde naar de deelnemers ervaarden ook de mensen die nog nooit naar een systemische opstelling waren geweest een volwaardig gevoelsexperience en beeldden die ook uit. Robert en Manja (sidekick). Jullie zijn mooie mensen, vol met liefde. Dank je wel dat ik deze dag deelgenoot mocht zijn van de energie.
             Dave

‘Vooraf was ik een beetje zenuwachtig, maar ik was snel geland en op m’n gemak, dankzij de rustige energie van zowel Robert als zijn prachtige praktijkruimte.

Robert begeleidt de opstellingen vanuit eenheidsbewustzijn, een open hart en met een grote mate van passie en blijheid. Dit was erg aanstekelijk. Voor mij was het opvallend hoe snel en makkelijk het was om tijdens de opstellingen zuiver mijn lichaam te volgen, zonder bemoeienis van mijn hoofd. Een teken dat Robert een stevige bedding biedt van veiligheid en liefde.  

Ik heb al veel opstellingen gedaan, ik vind het een heel krachtige en diepgaande methode voor heling en innerlijk werk. De dynamische manier waarop Robert opstellingen begeleidt, geeft nog een extra dimensie. Hierbij is het de bedoeling dat iedereen zijn lichaam volgt en het lichaam laat bewegen in de ruimte. Zo ontstaat er een soort dans waarbij de momenten van stilstand mij veel lieten zien en voelen en inzicht gaven. Daarnaast vond in het bewegen direct verandering plaats die ik kon vertalen naar het dagelijks leven. Ook het representeren voor de andere deelnemers was een mooie ervaring. 
             Andrew

‘Enorme dankbaarheid en enorme rust.
             Monique

‘Indrukwekkend. Ik vond het een bijzondere dag! 
En vooral ook de liefdevolle manier van begeleiden van Robert. Daardoor voelde het heel veilig.
             Carla

‘Het was mooi, intens en bijzonder Robert. Dank voor de waardevolle middag en jouw invoelende energie, liefs
             Claire 

‘De korte zielsopstellingen brachten al veel naar boven. De uitgebreidere opstelling gaf mij meer inzicht in hoe ik meer harmonie kan creëren in mezelf! Een waardevolle ervaring!
             Remco

‘Bij de warme ontvangst keek ik direct in de puurheid van Robert…wat een mooie open blik… Robert’s integriteit en mijn vertrouwen worden alleen maar bevestigd in zijn doen en vooral ook laten…niet teveel woorden, voel maar…een paar eenvoudige tools worden aangereikt die ik nooit eerder tot mijn beschikking had…hoe simpel en krachtig kan het zijn…de opstellingen waren intens en helend
Dank, Robert, voor wie jij bent, uniek en vol talent!
            Marian

Aanmelden

“Ja, ik meld me aan”:
Bel of stuur dan een bericht via 0613689940 of mail naar info@voordeliefdegeboren.nl 

Warme hartegroet, 
Robert 

Of vul het contactformulier in...

Aanmelden

“Ja, ik meld me aan”:
Bel of stuur dan een bericht via 0613689940 of mail naar info@voordeliefdegeboren.nl 

Warme hartegroet, 
Robert 

Of vul het contactformulier in...

De begeleiding van Robert was super! Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten, maar het was een geweldige ervaring. Heel verhelderend en ik ben dankbaar dat ik er bij mocht zijn.
             Monica        

‘Wat een mooie en liefdevolle middag. Wat is er veel gebeurd deze middag. Veel aangeraakt, veel inzichten gekregen. Het voelt innerlijke dat er al heel veel gebeurd is. Je leiding was fijn, daadkrachtig en liefdevol. Dankjewel, knuffel.
             Maria

‘Ik voelde mij héél veilig in de setting die Robert neerzet. Dankbaar. 
             Ildi

‘Heel verbindend en zo fijn om op deze manier en op dit niveau met elkaar te werken. Dankjewel voor deze workshop! 
             Aster

‘Een bijzondere en intense ervaring. Jouw rust en vertrouwen werkt heel verbindend en geeft veiligheid om met elkaar in de diepte te gaan tijdens opstellingen. Dankjewel!
             Nancy