Wie

Anke van Leeuwen en Robert Derksen

Anke van Leeuwen

foto: Evelien Buynsters

Anke is pedagoog, schrijfster en coach. Ze staat bewust in het leven en werkt vanuit haar hart. Dit is te voelen bij de verhalen en gedichten die ze schrijft, de luisterkindafstemmingen die ze maakt en de manier waarop ze coacht. Ze heeft een eigen praktijk om kinderen en volwassenen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en levensstijl.

Als pedagoog heeft ze zich verdiept in het werken op energetisch niveau. Ze gebruikt hiervoor de Luisterkindmethode waarmee ze afstemt op een kind op zielsniveau.

Daarnaast schrijft ze helende verhalen waardoor problemen in de ontwikkeling van een kind op een luchtige, creatieve en laagdrempelige manier worden opgelost.

Naast de gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ werkt ze op dit moment aan het boek ‘Joshe en Sanne’. Een vrolijk, leerzaam en avontuurlijk verhaal over en voor hooggevoelige kinderen.

Ook volwassenen kunnen bij Anke terecht voor een Luisterkindafstemming of een coaching traject voor een gezonde levensstijl via de Levensstijlmethode.

 

Robert Derksen

foto: Evelien Buynsters

Robert Derksen is cabaretier, schrijver en therapeut. In deze drie passies combineert hij luchtigheid en wijsheid op een eenvoudige manier. Robert maakt spiritualiteit praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven door middel van zijn voorstellingen, teksten en individuele begeleiding.

Zijn cabaretvoorstellingen zijn prachtige, persoonlijke verhalen waarin hij veel humor combineert met diepgang. De huidige avondvullende cabaretshow van deze innemende, ontwapenende cabaretier heet ‘Rugzak’. 

Naast de gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ heeft Robert het manuscript klaar van een nieuwe gedichtenbundel en het kinderboek ‘Engel op gymschoenen’. In zijn eigen praktijk begeleidt hij mensen vanuit onvoorwaardelijkheid om te leven vanuit kracht en liefde.