Wie

Anke van Leeuwen en Robert Derksen

Anke van Leeuwen

foto: Evelien Buynsters

Anke is Luisterkindwerker, Luisterkind trainer en pedagoog. Ze staat bewust in het leven en werkt vanuit haar hart.

Anke schrijft Luisterkindafstemmingen voor kinderen en volwassenen waarbij ze in de energie contact maakt op zielsniveau.  Daarnaast leidt ze als Luisterkind trainer anderen op tot Luisterkindwerker.

Naast haar werk voor Luisterkind schrijft Anke gedichten en verhalen over de kracht van liefde. De gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ heeft ze samen geschreven met Robert Derksen. Nu werkt ze aan het boek ‘Joshe en Sanne’. Een vrolijk, liefdevol en avontuurlijk verhaal over en voor hooggevoelige kinderen.

Robert Derksen

foto: Evelien Buynsters

Robert Derksen is cabaretier, schrijver en therapeut. In deze drie passies combineert hij luchtigheid en wijsheid op een eenvoudige manier. Robert maakt spiritualiteit praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven door middel van zijn voorstellingen, teksten en individuele begeleiding.

Zijn cabaretvoorstellingen zijn prachtige, persoonlijke verhalen waarin hij veel humor combineert met diepgang. De huidige avondvullende cabaretshow van deze innemende, ontwapenende cabaretier heet ‘Rugzak’. 

Naast de gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ heeft Robert het manuscript klaar van een nieuwe gedichtenbundel en het kinderboek ‘Engel op gymschoenen’. In zijn eigen praktijk begeleidt hij mensen vanuit onvoorwaardelijkheid om te leven vanuit kracht en liefde.