Wie is voor de liefde geboren?

JIJ BENT VOOR DE LIEFDE GEBOREN!

Voor de liefde geboren staat voor Coaching en healing. 
Voor de liefde geboren werkt samen met diverse mensen die ook vanuit het hart werken om bij te dragen aan meer vreugde, liefde en kracht op de wereld. 

foto gemaakt: Evelien Buynsters

Robert Derksen is cabaretier, schrijver en levenscoach.
In deze drie passies combineert hij luchtigheid en wijsheid op een eenvoudige manier. Robert maakt spiritualiteit praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven door middel van zijn voorstellingen, teksten en individuele begeleiding.

Zijn cabaretvoorstellingen zijn prachtige, persoonlijke verhalen waarin hij veel humor combineert met diepgang. Deze innemende, ontwapenende cabaretier schreef samen met Anke van Leeuwen de gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ over de universele liefde.

In zijn eigen praktijk begeleidt hij mensen vanuit onvoorwaardelijkheid om te leven vanuit kracht en liefde.

Cabaretshow Rugzak

foto gemaakt: Carlotte Cruijssen

Cabaret vanuit het hart: Cabaretshow Rugzak gaat over een leraar die nogal moeite heeft met zijn (levens)lessen. Na het zien van deze verhalende voorstelling wil je nog maar 1 ding: Je Rugzak achter je laten en je hart volgen. 

Meer informatie over Cabaretshow Rugzak

Gedichtenbundel Voor de liefde geboren

De naam Voor de liefde geboren is naast de praktijknaam, ook de naam van de gedichtenbundel. Deze bundel ‘Voor de liefde geboren’ bevat 40 gedichten over de universele liefde. Ze variëren qua onderwerp en raken, inspireren en bekrachtigen.

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders? 
Bestel de gedichtenbundel hier.

Er is een heel team dat heeft bijgedragen om de bundel daadwerkelijk uit te geven: Naast de schrijvers Robert en Anke, zijn dat Monique, Robert, Myrtle en Evelien. Meer informatie over hen staat hieronder. 

foto gemaakt: Evelien Buynsters

Anke van Leeuwen is Luisterkindwerker en Luisterkindtrainer. Ze staat bewust in het leven en werkt vanuit haar hart. Anke schrijft Luisterkindafstemmingen voor kinderen en volwassenen waarbij ze in de energie contact maakt op zielsniveau.  Daarnaast leidt ze als Luisterkind trainer anderen op tot Luisterkindwerker. Meer informatie over Luisterkind staat op haar eigen website: Anke van Leeuwen.

Daarnaast schrijft ze gedichten en verhalen over de kracht van liefde. De gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ heeft ze samen geschreven met Robert Derksen. 

foto gemaakt: Renate Reidler

Monique van der Zanden is kinderboekenschrijfster. Ze schreef al vele boeken waaronder de parels Licht; een vertelling (12-99+) en het prentenboek Sprankel; cirkel van het leven (3-7 jaar). 

Monique heeft de gedichtenbundel Voor de liefde geboren geredigeerd en heeft, vanuit haar schat aan ervaring op het gebied van boeken, geholpen met het uitgeven ervan.

Meer informatie over haar en haar boeken vind je op haar website: Monique van der Zanden

foto gemaakt: Paul Rapp

Robert van Sluis is ontwerper en fotograaf. Hij is een meester in het omzetten van een idee of concept naar een visuele vorm en denkt productief mee om tot een prachtige eenheid van vorm en inhoud te komen. 

Hij is de vormgever van de gedichtenbundel Voor de liefde geboren. 

Meer informatie over zijn werk als vormgever vindt je op zijn website:  Robert van Sluis

foto gemaakt van Myrtle

Myrtle Vreedenburgh is autonoom kunstenares. Ze heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarbij de werking van kleur en het werken vanuit het gevoel op de voorgrond staan. 

Myrtle maakte het schilderij dat op de voorkant staat van de gedichtenbundel Voor de liefde geboren.  

Meer informatie over haar werk als schilders en workshops staan op haar website: Het kleurenpad

foto gemaakt: Maureen Smit

Evelien Buynsters is fotografe. Ze werkt intuïtief, professioneel en vindt bovendien ze een passend beeld bij het doel van de foto.  

Na een voorbespreking ging Evelien samen met Anke en Robert een middag op pad in de bossen bij Breda. Zij maakte diverse prachtige foto’s die op deze website en social media gebruikt worden, waaronder de foto van op achterkant van de gedichtenbundel Voor de liefde geboren. 

Meer informatie over haar werk als fotografe staat op haar website: Evelien op weg