Wie is voor de liefde geboren?

JIJ BENT VOOR DE LIEFDE GEBOREN!

Voor de liefde geboren staat voor ‘Liefde en kracht rondom de wereld’. Via healing en reading werk ik vanuit mijn hart en ondersteun ik je graag om met meer vreugde, liefde en kracht in je leven te staan. 

Robert Derksen is cabaretier, schrijver en levenscoach

In deze drie passies combineert hij luchtigheid en wijsheid op een eenvoudige manier. Robert maakt spiritualiteit praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven door middel van zijn voorstellingen, teksten en individuele begeleiding.

Zijn cabaretvoorstellingen zijn prachtige, persoonlijke verhalen waarin hij veel humor combineert met diepgang. Deze innemende, ontwapenende cabaretier schreef samen met Anke van Leeuwen de gedichtenbundel ‘Voor de liefde geboren’ over de universele liefde.

In zijn eigen praktijk begeleidt hij mensen vanuit onvoorwaardelijkheid om te leven vanuit kracht en liefde. Dit doet hij onder andere via healing en reading.

Cabaretshow Rugzak

foto gemaakt: Carlotte Cruijssen

Robert Derksen maakt cabaret vanuit het hart

De huidige cabaretshow van Robert heet Rugzak. Deze verhalende, persoonlijke show vol humor en diepgang gaat over een leraar die nogal moeite heeft met zijn (levens)lessen. Na het zien van deze verhalende voorstelling wil je nog maar 1 ding: Je Rugzak achter je laten en je hart volgen. 

Vanuit zijn tenen, via zijn hart rechtstreeks in mijn hart. Realiteit, humor en zachtheid. I love it.”

Meer informatie over Cabaretshow Rugzak

Gedichtenbundel Voor de liefde geboren

Gedichtenbundel Voor de liefde geboren over de universele liefde

De naam Voor de liefde geboren is naast de praktijknaam, ook de naam van de gedichtenbundel. Hierin staan 40 gedichten over de universele liefde. Ze variëren qua onderwerp en raken, inspireren en bekrachtigen.

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders? 
Bestel de gedichtenbundel hier.