Zelfliefde en geluk

Ik ben gelukkig en ik hou van mij.

Dat kan ik intussen met een gerust hart zeggen. 
Als ik het voor de spiegel zeg dan geloof ik mij.

Dat is echt niet altijd zo geweest. Sterker nog, helemaal niet zelfs. Ik haatte mezelf zelfs. Dat was niet zo aan de oppervlakte of duidelijk zichtbaar. Met een beeld van perfectie, keihard werken en mensen op afstand houden hield ik mezelf voor de gek. Pas later werd ik me steeds meer bewust wat ik aan het doen was. Mijn innerlijke pad heeft me nu al zó ontzettend veel gebracht. Dat gun ik jou ook. Mijn leven is al lange tijd echt makkelijker en leuker. En ik ga je delen wat ik op mijn pad van ongeluk naar geluk en van zelfhaat naar zelfliefde heb geleerd van mezelf en andere wijze, liefdevolle therapeuten, mijn gidsen, mijn innerlijke wijsheid en van de spiegel van mijn omgeving en de wereld. 

Ik heb me zojuist afgestemd op mijn hart en mijn gidsen met de vraag:
‘Hoe kan ik werkelijk bijdragen aan meer liefde en geluk bij anderen en in de wereld? En dan op een manier die goed bij mijn zielsmisse past waarin mijn kwaliteiten tot zijn rechtkomen?’

Het antwoord is deze Cursus Zelfliefde en geluk. Je kan hem volgen in drie varianten.

Voor een leven vol vervulling in je werk, relaties en privé.
Wordt vrij van je omstandigheden en ervaar oorzaakloos geluk!

Start: 9 oktober 2022
Duur: 1 maand (je hebt een jaar toegang tot de online omgeving en kan dus op jouw tempo volgen)

 • Trek je de verkeerde partners aan?
 • Ben je regelmatig depressief of bedroefd?
 • Weet jij ergens diep in jezelf dat er nog veel meer in jezelf zit, maar komt het er niet uit?
 • Vindt je het moeilijk om te geloven dat je echt veel meer je kwaliteiten kan leven en gelukkig kan zijn, terwijl je tegelijkertijd misschien wel weet dat leuker en makkelijker kan?
 • Is jouw gemoedstoestand afhankelijk van hoe het gaat op je werk of het humeur van je partner of familie?

Dan is deze online training Zelfliefde en geluk zeker geschikt voor jou.

Wat zijn de effecten van het volgen van de online training Zelfliefde en geluk?

 • Meer vrede met en bij jezelf
 • Je kunt makkelijker keuzes maken die goed zijn voor je
 • Je wordt liefdevoller in relaties
 • Minder onzekerheid en stress
 • Je kan je hart makkelijker openen voor de liefde van de lichtwereld en het contact /steun kan zich verdiepen
 • Je zal steviger in het leven staan met meer zelfvertrouwen
 • Meer vertrouwen in het leven zelf en dat je geholpen wordt
 • Meer ontspanning en vreugde.

Voor wie is deze online training Zelfliefde en geluk geschikt?

 • Je bent toe aan een grote stap voorwaarts in je leven
 • Je bent in staat verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen processen
 • Daar hoort bij dat je steun durft te vragen aan de juiste mensen op het juiste moment
 • En uiteraard als je open staat om meer van jezelf te houden en meer geluk te ervaren in je leven

Waar bestaat de online training Zelfliefde en geluk uit?

 • Een E-book van meer dan 75 pagina’s met inzichten, toepassingen en inspiratie
 • Minimaal 8 inspiratie video’s
 • Minimaal 6 begeleide meditaties gericht op heling en bekrachtiging

Ervaringen

Ik gun het iedereen die zichzelf wel eens in de weg zit om de training te volgen. Want het heeft mij echt meer zelfliefde en geluk gebracht. Dank je wel Robert, voor het delen van jouw kennis en je begeleiding daarbij!” – Marieke

De online training Zelfliefde en geluk is voor mij van onschatbare waardeHet liefdevolle zijn van Robert (in zijn meditaties, inzichtvideo’s en zijn schrijven), hebben er voor gezorgd dat ik in alle liefde, openheid en eerlijkheid naar mezelf durf te kijken, al mijn gevoelens en gedachten durf toe te laten en daardoor heel veel bevrijding, liefde, en ruimte voel in mezelf, voor mezelf, en voor anderen (tijdens de training en ook daarbuiten). … het is een rijkdom om jouw kennis en jouw inzichten in de Universele Wetten te lezen, te ervaren en toe te passen in het leven.” – Anke

Ik heb de training als erg prettig ervaren. Ik vond de theorie uit het E-boek makkelijk te begrijpen, mede omdat Robert veel persoonlijke voorbeelden erin stopt. Ook schrijft hij zonder filter: alsof hij tegen je spreekt. Dat vond ik verfrissend om te lezen. Verder vind ik Robert heel fijn als coach: hij kan heel goed jou op maat begeleiden in je proces. Ik vond hem bij de workshops erg scherp en een hele fijne, toegankelijke, energieke en positieve indruk maken. En op de één of andere manier zijn zijn begeleide meditaties erg effectief, zowel live als de ingesproken meditaties. Weet niet precies waar dat hem in zit, maar die gave van Robert is voor mij precies datgene wat het programma voor mij tot een succes heeft gemaakt.
Mij heeft het opgeleverd dat ik binnen korte tijd al relaxter naar mezelf toe en met meer vertrouwen in het leven sta. Het programma zit echt heel goed in elkaar. Ik heb al veel verschillende cursussen geprobeerd hiervoor, maar geen werkt zo goed voor zelfliefde als deze.” – Rick

Zelfliefde en geluk, dat wil ik...

Happy choice Online

Happy choice Online

 • Minimaal 6 begeleide meditaties gericht op heling en bekrachtiging
 • Minimaal 8 inspiratie video’s
 • Een E-book verdeeld over 4 weken van meer dan 75 pagina’s met inzichten, toepassingen, oefeningen en inspiratie
 • Een jaar geldig zodat je het op je eigen tempo kan doen. 

€ 345,-

Dit wil ik
Happy choice Online

Happy choice live

Alles van de ‘Happy choice online’ + 

 • 4x een live workshop (fysiek)
  Zondag 9/10, 23/10, 6/11, 20/11

€ 465,-

Dit wil ik
Happy choice op maat

Happy choice op maat

Alles van de ‘Happy choice live’ + 

 • 2x een live 1-op-1 sessie op maat
 • 3x een live 1-op-1 coaching online
 • Alles overige workshops in oktober en november gratis te volgen

€ 1090,-

Dit wil ik

Aanmelden

Bel me vrijblijvend wat dit jou concreet kan opleveren. In het gesprek kan ik ook met je meekijken  of deze training ‘Zelfliefde en geluk’ passend is voor je, of dit het moment is om het te volgen en welke van de drie varianten het meest geschikt is.

Je kan je aanmelden via app, bellen en mailen:
Telefoon: 0613689940
Mail: info@voordeliefdegeboren.nl